Minnesmärken : att tolka det förflutna och besvärja framtiden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Magnus Rodell

Jämför och hitta det billigaste priset på Minnesmärken : att tolka det förflutna och besvärja framtiden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Minnesmärken : att tolka det förflutna och besvärja framtiden är skriven av Magnus Rodell och gavs ut 2007-09-01.

Minnesmärken : att tolka det förflutna och besvärja framtiden som bok, ljudbok eller e-bok.
Minnesmärken : att tolka det förflutna och besvärja framtiden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 209

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Minnesmärken : att tolka det förflutna och besvärja framtiden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Minnesmärken : att tolka det förflutna och besvärja framtiden. Boken är skriven av författaren Magnus Rodell. Carlsson är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Minnesmärken : att tolka det förflutna och besvärja framtiden var 2007-09-01.

Originalspråket som Magnus Rodell skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Socialhistoria & kulturhistoria vilket ger den Mb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Minnesmärken : att tolka det förflutna och besvärja framtiden i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 384 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 245 x 170 x 35 mm och den väger så mycket som 1020 g. Minnesmärken : att tolka det förflutna och besvärja framtiden ISBN är 9789173310741. Minnesmärken : att tolka det förflutna och besvärja framtiden är en fristående bok .


Läs Minnesmärken : att tolka det förflutna och besvärja framtiden som bok

För dig som vill köpa och läsa Minnesmärken : att tolka det förflutna och besvärja framtiden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 209 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Minnesmärken : att tolka det förflutna och besvärja framtiden som ljudbok

Vill du lyssna på Minnesmärken : att tolka det förflutna och besvärja framtiden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Minnesmärken : att tolka det förflutna och besvärja framtiden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Minnesmärken : att tolka det förflutna och besvärja framtiden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Minnesmärken : att tolka det förflutna och besvärja framtiden som pocket

Minnesmärken : att tolka det förflutna och besvärja framtiden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Minnesmärken : att tolka det förflutna och besvärja framtiden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Minnesmärken : att tolka det förflutna och besvärja framtiden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Minnesmärken : att tolka det förflutna och besvärja framtiden
 • Författare: Magnus Rodell
 • Genre: Socialhistoria & kulturhistoria
 • Förlag: Carlsson
 • Utgivningsdatum: 2007-09-01
 • Pris: 209
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 384
 • Fysiska dimensioner: 245 x 170 x 35 mm
 • SAB: Mb
 • ISBN: 9789173310741

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Minnesmärken : att tolka det förflutna och besvärja framtiden?

Minnesmärken : att tolka det förflutna och besvärja framtiden är skriven av författaren Magnus Rodell

När gavs Minnesmärken : att tolka det förflutna och besvärja framtiden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2007-09-01.

Var kan jag köpa Minnesmärken : att tolka det förflutna och besvärja framtiden?

Vi rekommenderar att du köper Minnesmärken : att tolka det förflutna och besvärja framtiden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Monument av olika slag har fått en oväntad aktualitet i hela världen, både de som rivs och de som reses. Medan tidsandan tycks behärskas av osäkerhet, dyker det upp alltfler stabila minnesmärken i den offentliga miljön. Vad har statyer, skulpturer och andra äreminnen i varaktiga material att göra i vår traditionsskeptiska tid?

Utgivande förlag: Carlsson