Mindfulness för alla dagar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Yvette Jane

Jämför och hitta det billigaste priset på Mindfulness för alla dagar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mindfulness för alla dagar är skriven av Yvette Jane och gavs ut 2018-11-14.

Mindfulness för alla dagar som bok, ljudbok eller e-bok.
Mindfulness för alla dagar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 78

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Mindfulness för alla dagar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mindfulness för alla dagar. Boken är skriven av författaren Yvette Jane. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mindfulness för alla dagar var 2018-11-14.

Originalspråket som Yvette Jane skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Dokba som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Mindfulness för alla dagar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 160 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 145 x 115 x 21 mm och den väger så mycket som 257 g. Mindfulness för alla dagar ISBN är 9789177834625. Mindfulness för alla dagar är en fristående bok .


Läs Mindfulness för alla dagar som bok

För dig som vill köpa och läsa Mindfulness för alla dagar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 78 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mindfulness för alla dagar som ljudbok

Vill du lyssna på Mindfulness för alla dagar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Mindfulness för alla dagar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mindfulness för alla dagar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mindfulness för alla dagar som pocket

Mindfulness för alla dagar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mindfulness för alla dagar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mindfulness för alla dagar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mindfulness för alla dagar
 • Författare: Yvette Jane
 • Genre:
 • Förlag: Tukan förlag
 • Utgivningsdatum: 2018-11-14
 • Pris: 78
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 160
 • Fysiska dimensioner: 145 x 115 x 21 mm
 • SAB: Dokba
 • ISBN: 9789177834625

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mindfulness för alla dagar?

Mindfulness för alla dagar är skriven av författaren Yvette Jane

När gavs Mindfulness för alla dagar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-11-14.

Var kan jag köpa Mindfulness för alla dagar?

Vi rekommenderar att du köper Mindfulness för alla dagar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Ta till vara varje dag med hjälp av mindfulness. Den här fina lilla boken är full med praktiska tips, betraktelser, citat och annat som hjälper dig att fånga dagen, hålla rätt kurs och hitta andrum. Korta stunder av mindfulness är allt som behövs för att få kropp och själ i harmoni. Lugnande mantran, enkla tips och vackra bilder hjälper dig att släppa vardagens stress och uppskatta livet här och nu. Vår vardag är full av stress, men ibland räcker det med några tänkvärda ord och fem minuter för sig själv för att hålla sig flytande och den här boken är din livboj.

Utgivande förlag: Tukan förlag