Mind Training : grunderna i mental träning

Mind Training : grunderna i mental träning – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Igor Ardoris

Jämför och hitta det billigaste priset på Mind Training : grunderna i mental träning innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mind Training : grunderna i mental träning är skriven av Igor Ardoris och gavs ut 2019-08-19.

Mind Training : grunderna i mental träning som bok, ljudbok eller e-bok.
Mind Training : grunderna i mental träning

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 116

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mind Training : grunderna i mental träning

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mind Training : grunderna i mental träning. Boken är skriven av författaren Igor Ardoris. Buena Vida är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mind Training : grunderna i mental träning var 2019-08-19.

Originalspråket som Igor Ardoris skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Rådgivning vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Mind Training : grunderna i mental träning i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 101 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 177 x 108 x 10 mm och den väger så mycket som 131 g. Mind Training : grunderna i mental träning ISBN är 9789186389765. Mind Training : grunderna i mental träning är en fristående bok .


Läs Mind Training : grunderna i mental träning som bok

För dig som vill köpa och läsa Mind Training : grunderna i mental träning som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 116 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mind Training : grunderna i mental träning som ljudbok

Vill du lyssna på Mind Training : grunderna i mental träning som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mind Training : grunderna i mental träning som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mind Training : grunderna i mental träning som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mind Training : grunderna i mental träning som pocket

Mind Training : grunderna i mental träning finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mind Training : grunderna i mental träning med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mind Training : grunderna i mental träning med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mind Training : grunderna i mental träning
 • Författare: Igor Ardoris
 • Genre: Rådgivning
 • Förlag: Buena Vida
 • Utgivningsdatum: 2019-08-19
 • Pris: 116
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 101
 • Fysiska dimensioner: 177 x 108 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789186389765

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mind Training : grunderna i mental träning?

Mind Training : grunderna i mental träning är skriven av författaren Igor Ardoris

När gavs Mind Training : grunderna i mental träning ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-08-19.

Var kan jag köpa Mind Training : grunderna i mental träning?

Vi rekommenderar att du köper Mind Training : grunderna i mental träning hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Hjärnan styr kroppen. Målet med mental träning är därför att vi ska lära oss att använda våra mentala processer för att kunna påverka vårt beteende, våra prestationer och våra fysiska reaktioner. På det sättet kan vi lära oss att både fungera och må bättre i våra relationer, vårt arbete och vårt vardagsliv. Mental träning bygger på vissa generella och sedan länge vetenskapligt utprövade principer. Ingen föds fullt utvecklad… De flesta av oss vet att vi behöver ta ett aktivt ansvar för vår fysiska träning. Att på samma sätt träna vår hjärna och våra mentala förmågor är målet med den mentala träningen. I den här boken kommer författarna i detalj beskriva ingredienserna i den mentala grundträningen. Grundträningen består av fyra stycken träningsprogram och du som läsare kommer få en tydlig information om dess bakgrund, uppbyggnad, syfte och mål. Innehållet i boken kommer ge dig en ökad förståelse för den mentala träningen, dess nytta och dess beståndsdelar. Som med all träning ökar motivationen och träningen fungerar bättre när man förstår varför man tränar på ett visst sätt. Detta kan också underlätta din egen träning och utveckling av förmågan att styra ditt eget liv i en önskad och konstruktiv riktning.Om författarna:Lars-Eric Uneståhl fil. Dr och rektor för Skandinaviska Ledarhögskolan, har handlett och publicerat många forskningsprojekt, skrivit över 20 böcker och utvecklat över 100 träningsprogram. Han har varit inbjuden som gästprofessor till många universitet runt om i världen och tjänat som organisatör av och president för världskongresser Idrottspsykologi, Mental Träning, Hypnos och Excellence. Uneståhl har också varit lärare och mentor för Igor Ardoris under de senaste 20 åren.Igor Ardoris är mental tränare och fil.kand i pedagogik. Igor är Lars-Eric Uneståhls elev sedan 20 år tillbaka. De senaste tolv åren har Igor bland annat utbildat elitidrottare, lärare, poliser, ambulanssjukvårdare och företagsledare att agera utifrån lugn och balans i svåra och pressade situationer.

Utgivande förlag: Buena Vida