Min Vän Lage – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Eva Lindström

Jämför och hitta det billigaste priset på Min Vän Lage innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Min Vän Lage är skriven av Eva Lindström och gavs ut 2001-01-01.

Min Vän Lage som bok, ljudbok eller e-bok.
Min Vän Lage

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Min Vän Lage

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Min Vän Lage. Boken är skriven av författaren Eva Lindström. Alfabeta bokförlag AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Min Vän Lage var 2001-01-01.

Originalspråket som Eva Lindström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den Hc,u,Hcf(yb) som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Min Vän Lage i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 235 x 230 x 12 mm och den väger så mycket som 285 g. Min Vän Lage ISBN är 9789150100457. Min Vän Lage är en fristående bok .


Läs Min Vän Lage som bok

För dig som vill köpa och läsa Min Vän Lage som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Min Vän Lage som ljudbok

Vill du lyssna på Min Vän Lage som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Min Vän Lage som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Min Vän Lage som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Min Vän Lage som pocket

Min Vän Lage finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Min Vän Lage med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Min Vän Lage med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Min Vän Lage
 • Författare: Eva Lindström
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Alfabeta bokförlag AB
 • Utgivningsdatum: 2001-01-01
 • Pris: 119
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 235 x 230 x 12 mm
 • SAB: Hc,u,Hcf(yb)
 • ISBN: 9789150100457

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Min Vän Lage?

Min Vän Lage är skriven av författaren Eva Lindström

När gavs Min Vän Lage ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2001-01-01.

Var kan jag köpa Min Vän Lage?

Vi rekommenderar att du köper Min Vän Lage hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Lage är en uggla som flyttat till storstaden. Där försörjer han sig på att borra hål till hyllor. Men en dag rasaralla hyllorna och Lage får sparken! Han börjar umgås med Janne, en suspekt uggla med skumma planer. Lage blir mer och mer svår att få tag på. Tills en dag då han tar sitt förnuft till fånga. Han startar en flygskola och får jobb på Konsum.

Utgivande förlag: Alfabeta bokförlag AB