Min stora världskarta – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Marie Helleday Ekwurtzel

Jämför och hitta det billigaste priset på Min stora världskarta innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Min stora världskarta är skriven av Marie Helleday Ekwurtzel och gavs ut 2018-11-08.

Min stora världskarta som bok, ljudbok eller e-bok.
Min stora världskarta

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 45

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Min stora världskarta

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Min stora världskarta. Boken är skriven av författaren Marie Helleday Ekwurtzel. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Min stora världskarta var 2018-11-08.

Originalspråket som Marie Helleday Ekwurtzel skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Lek-, pyssel- & aktivitetsböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Övrigt.

Om du vill läsa Min stora världskarta i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 1 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 345 x 249 x 2 mm och den väger så mycket som 137 g. Min stora världskarta ISBN är 9789177834373. Min stora världskarta är en fristående bok .


Läs Min stora världskarta som bok

För dig som vill köpa och läsa Min stora världskarta som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 45 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Min stora världskarta som ljudbok

Vill du lyssna på Min stora världskarta som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Min stora världskarta som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Min stora världskarta som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Min stora världskarta som pocket

Min stora världskarta finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Min stora världskarta med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Min stora världskarta med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Min stora världskarta
 • Författare: Marie Helleday Ekwurtzel
 • Genre: Lek-, pyssel- & aktivitetsböcker
 • Förlag: Tukan förlag
 • Utgivningsdatum: 2018-11-08
 • Pris: 45
 • Format: Övrigt
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 1
 • Fysiska dimensioner: 345 x 249 x 2 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789177834373

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Min stora världskarta?

Min stora världskarta är skriven av författaren Marie Helleday Ekwurtzel

När gavs Min stora världskarta ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-11-08.

Var kan jag köpa Min stora världskarta?

Vi rekommenderar att du köper Min stora världskarta hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Med den här stora världskartan får ditt barn utforska världen. Vik ut och färglägg kända byggnader, landskap och djur världen över. Ta fram färgpennorna och res i fantasin! När kartan är färglagd är den fin att hänga upp på väggen.

Utgivande förlag: Tukan förlag