Min stora pysselbok om rymden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Rebecca Gilpin

Jämför och hitta det billigaste priset på Min stora pysselbok om rymden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Min stora pysselbok om rymden är skriven av Rebecca Gilpin och gavs ut 2018-06-11.

Min stora pysselbok om rymden som bok, ljudbok eller e-bok.
Min stora pysselbok om rymden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55 75 Du sparar 27%

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Min stora pysselbok om rymden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Min stora pysselbok om rymden. Boken är skriven av författaren Rebecca Gilpin. Tukan förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Min stora pysselbok om rymden var 2018-06-11.

Originalspråket som Rebecca Gilpin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Lek-, pyssel- & aktivitetsböcker vilket ger den uRd som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Min stora pysselbok om rymden i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 64 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 250 x 215 x 8 mm och den väger så mycket som 256 g. Min stora pysselbok om rymden ISBN är . Min stora pysselbok om rymden är en fristående bok .


Läs Min stora pysselbok om rymden som bok

För dig som vill köpa och läsa Min stora pysselbok om rymden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 75 Du sparar 27% men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Min stora pysselbok om rymden som ljudbok

Vill du lyssna på Min stora pysselbok om rymden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Min stora pysselbok om rymden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Min stora pysselbok om rymden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Min stora pysselbok om rymden som pocket

Min stora pysselbok om rymden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Min stora pysselbok om rymden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Min stora pysselbok om rymden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Min stora pysselbok om rymden
 • Författare: Rebecca Gilpin
 • Genre: Lek-, pyssel- & aktivitetsböcker
 • Förlag: Tukan förlag
 • Utgivningsdatum: 2018-06-11
 • Pris: 55 75 Du sparar 27%
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 64
 • Fysiska dimensioner: 250 x 215 x 8 mm
 • SAB: uRd
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Min stora pysselbok om rymden?

Min stora pysselbok om rymden är skriven av författaren Rebecca Gilpin

När gavs Min stora pysselbok om rymden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-06-11.

Var kan jag köpa Min stora pysselbok om rymden?

Vi rekommenderar att du köper Min stora pysselbok om rymden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Hitta vägen genom galaxer, färglägg rymdfarkoster, klistra in planeterna i vårt solsystem, rymdklottra, pynta för ett utomjordingskalas och mycket mer!Innehåller dessutom två sidor med klistermärken.

Utgivande förlag: Tukan förlag