Min stora bok om bondgården – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anne Suess

Jämför och hitta det billigaste priset på Min stora bok om bondgården innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Min stora bok om bondgården är skriven av Anne Suess och gavs ut 2016-04-20.

Min stora bok om bondgården som bok, ljudbok eller e-bok.
Min stora bok om bondgården

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Min stora bok om bondgården

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Min stora bok om bondgården. Boken är skriven av författaren Anne Suess. Stevali är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Min stora bok om bondgården var 2016-04-20.

Originalspråket som Anne Suess skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Lantbrukets djur vilket ger den uQd som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Min stora bok om bondgården i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 156 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 254 x 206 x 16 mm och den väger så mycket som 687 g. Min stora bok om bondgården ISBN är . Min stora bok om bondgården är en fristående bok .


Läs Min stora bok om bondgården som bok

För dig som vill köpa och läsa Min stora bok om bondgården som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Min stora bok om bondgården som ljudbok

Vill du lyssna på Min stora bok om bondgården som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Min stora bok om bondgården som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Min stora bok om bondgården som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Min stora bok om bondgården som pocket

Min stora bok om bondgården finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Min stora bok om bondgården med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Min stora bok om bondgården med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Min stora bok om bondgården
 • Författare: Anne Suess
 • Genre: Lantbrukets djur
 • Förlag: Stevali
 • Utgivningsdatum: 2016-04-20
 • Pris: 169
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 156
 • Fysiska dimensioner: 254 x 206 x 16 mm
 • SAB: uQd
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Min stora bok om bondgården?

Min stora bok om bondgården är skriven av författaren Anne Suess

När gavs Min stora bok om bondgården ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-04-20.

Var kan jag köpa Min stora bok om bondgården?

Vi rekommenderar att du köper Min stora bok om bondgården hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Min stora bok om bondgården Vilka djur bor på en bondgård? Hur gör man honung? När skördar man vete och vilka maskiner behöver bonden till det? Hur kommer kons mjölk in i mjölkpaketet? Vad tycker grisar om att äta? Här förklarar fyra små djurungar som bor på bondgårdar lika roligt som lärorikt allt det som barn kan vilja veta. Boken har stor stil på texten så den passar lika bra till nybörjarläsaren som till sagostunden.

Utgivande förlag: Stevali