Min magiska dagbok : en fylla-i-bok om känslor – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Camilla Brinck

Jämför och hitta det billigaste priset på Min magiska dagbok : en fylla-i-bok om känslor innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Min magiska dagbok : en fylla-i-bok om känslor är skriven av Camilla Brinck och gavs ut 2021-06-01.

Min magiska dagbok : en fylla-i-bok om känslor som bok, ljudbok eller e-bok.
Min magiska dagbok : en fylla-i-bok om känslor

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Min magiska dagbok : en fylla-i-bok om känslor

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Min magiska dagbok : en fylla-i-bok om känslor. Boken är skriven av författaren Camilla Brinck. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Min magiska dagbok : en fylla-i-bok om känslor var 2021-06-01.

Originalspråket som Camilla Brinck skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Min magiska dagbok : en fylla-i-bok om känslor är det: 9789179756604.


Läs Min magiska dagbok : en fylla-i-bok om känslor som bok

För dig som vill köpa och läsa Min magiska dagbok : en fylla-i-bok om känslor som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Min magiska dagbok : en fylla-i-bok om känslor som ljudbok

Vill du lyssna på Min magiska dagbok : en fylla-i-bok om känslor som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Min magiska dagbok : en fylla-i-bok om känslor som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Min magiska dagbok : en fylla-i-bok om känslor som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Min magiska dagbok : en fylla-i-bok om känslor som pocket

Min magiska dagbok : en fylla-i-bok om känslor finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Min magiska dagbok : en fylla-i-bok om känslor med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Min magiska dagbok : en fylla-i-bok om känslor med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Min magiska dagbok : en fylla-i-bok om känslor
  • Författare: Camilla Brinck
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-06-01
  • Pris: 129
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179756604

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Min magiska dagbok : en fylla-i-bok om känslor?

Min magiska dagbok : en fylla-i-bok om känslor är skriven av författaren Camilla Brinck

När gavs Min magiska dagbok : en fylla-i-bok om känslor ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-06-01.

Var kan jag köpa Min magiska dagbok : en fylla-i-bok om känslor?

Vi rekommenderar att du köper Min magiska dagbok : en fylla-i-bok om känslor hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Camilla Brincks böcker om de två mössen Musse och Heliums magiska äventyr i en sprakande fantasivärld är barnens stora bokfavoriter. Här får läsarna en möjlighet att komma ännu närmare sina favoritmöss i en fylla-i-bok som inspirerar och ger verktyg att sätta ord på sina egna känslor och tankar. Rolig läsning, uppdrag, tips, tankar och utmaningar gör detta till en perfekt bok där läsaren själv får ta plats. Skriv, läs, rita och upptäck livets bergochdalbana tillsammans med Musse & Helium.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen