Min bästa pekbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Söderman

Jämför och hitta det billigaste priset på Min bästa pekbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Min bästa pekbok är skriven av Lars Söderman och gavs ut 2018-04-03.

Min bästa pekbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Min bästa pekbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 45

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Min bästa pekbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Min bästa pekbok. Boken är skriven av författaren Lars Söderman. Bokförlaget Semic är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Min bästa pekbok var 2018-04-03.

Originalspråket som Lars Söderman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Babyböcker vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage (Board book).

Om du vill läsa Min bästa pekbok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 8 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 130 x 130 x 8 mm och den väger så mycket som 82 g. Min bästa pekbok ISBN är 9789155264703. Min bästa pekbok är en fristående bok .


Läs Min bästa pekbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Min bästa pekbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 45 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Min bästa pekbok som ljudbok

Vill du lyssna på Min bästa pekbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Min bästa pekbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Min bästa pekbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Min bästa pekbok som pocket

Min bästa pekbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Min bästa pekbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Min bästa pekbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Min bästa pekbok
 • Författare: Lars Söderman
 • Genre: Babyböcker
 • Förlag: Bokförlaget Semic
 • Utgivningsdatum: 2018-04-03
 • Pris: 45
 • Format: Kartonnage (Board book)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 8
 • Fysiska dimensioner: 130 x 130 x 8 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789155264703

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Min bästa pekbok?

Min bästa pekbok är skriven av författaren Lars Söderman

När gavs Min bästa pekbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-04-03.

Var kan jag köpa Min bästa pekbok?

Vi rekommenderar att du köper Min bästa pekbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Härlig läsning för de yngsta!En pekbok som är proppfull med igenkänning, med färgglada bilder från det lilla barnets vardag och pedagogiskt upplagd som en dag från morgonens frukost till kvällsbadet.En bok att läsa många gånger om!

Utgivande förlag: Bokförlaget Semic