Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna

Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lynne Graham

Jämför och hitta det billigaste priset på Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna är skriven av Lynne Graham och gavs ut 2019-10-01.

Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna som bok, ljudbok eller e-bok.
Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 83

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna. Boken är skriven av författaren Lynne Graham. Förlaget Harlequin är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna var 2019-10-01.

Originalspråket som Lynne Graham skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Modern vuxenromantik vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 314 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 20 mm och den väger så mycket som 176 g. Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna ISBN är 9789150942491. Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna är en del av serien: Romantik.


Läs Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna som bok

För dig som vill köpa och läsa Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 83 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna som ljudbok

Vill du lyssna på Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna som pocket

Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna
 • Författare: Lynne Graham
 • Genre: Modern vuxenromantik
 • Förlag: Förlaget Harlequin
 • Utgivningsdatum: 2019-10-01
 • Pris: 83
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 314
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 20 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789150942491

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna?

Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna är skriven av författaren Lynne Graham

När gavs Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-10-01.

Var kan jag köpa Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna?

Vi rekommenderar att du köper Miljonären och servitrisen ; Sagor för vuxna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Miljonären och servitrisen Zac da Rocha är en stenrik playboy som drar iväg på sin motorcykel så fort känslor kommer med i leken. Nu pressar familjen honom på att slå sig till ro för att säkra familjeimperiet. Han möter Freddie, en ung servitris med hjärtat på rätta stället som kämpar för att få behålla syskonbarnen hon fått på halsen. Båda inser att ett giftermål kan vara lösningen på problemen de har, men när den planerade skilsmässan ska tas ut upptäcker de att det finns en passionerad låga som nog inte kommer att falna så lätt … Sagor för vuxna Det är svårt att inte bli smickrad när en man som Vincenzo Valentini visar intresse. Han är rik som ett troll och oförskämt snygg. Dessutom vet han hur man uppvaktar en kvinna. Det dröjer inte länge förrän Cara inser att han är mannen som skulle kunna få henne att glömma den senaste tidens hemskheter att han är mannen som hon skulle kunna falla för. Snart får hon emellertid anledning att omvärdera honom, för Vincenzos avsikter är inte så hedervärda som Cara först trodde. Uppenbarligen, tänker hon, finns bara lyckliga slut i sagor. Eller?

Utgivande förlag: Förlaget Harlequin