Miljardären

Miljardären – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Thomas Erikson

Jämför och hitta det billigaste priset på Miljardären innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Miljardären är skriven av Thomas Erikson och gavs ut .

Miljardären som bok, ljudbok eller e-bok.
Miljardären

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Miljardären

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Miljardären. Boken är skriven av författaren Thomas Erikson. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Miljardären var .

Originalspråket som Thomas Erikson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Miljardären är det: 9789180314879.


Läs Miljardären som bok

För dig som vill köpa och läsa Miljardären som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Miljardären som ljudbok

Vill du lyssna på Miljardären som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Miljardären som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Miljardären som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Miljardären som pocket

Miljardären finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Miljardären med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Miljardären med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Miljardären
  • Författare: Thomas Erikson
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Bokfabriken
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 229
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180314879

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Miljardären?

Miljardären är skriven av författaren Thomas Erikson

När gavs Miljardären ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Miljardären?

Vi rekommenderar att du köper Miljardären hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

    GEORG BROMARCK KAN PÅ ÅLDERNS HÖST se tillbaka på ett framgångsrikt liv där han byggt upp ett internationellt affärsimperium värt miljarder. Nu har tiden kommit för barnbarnet Filip att ta över. Så slutar Filip oväntat att höra av sig, och Georg står plötsligt inför sin största utmaning någonsin. Filip är inte bara ett älskat barnbarn, han är också den enda naturliga arvingen. Georg tar hjälp av sin mentor och vän Joseph Carling, internationell expert på mänskligt beteende. Han är den enda Bromarck vågar anförtro uppdraget att leta reda på Filip. Vem skulle vinna mest på att barnbarnet aldrig hittas? Och hur långt är vissa beredda att gå för att komma över en av landets största förmögenheter? Joseph Carlings väg till sanningen bakom försvinnandet kantas av girighet och onda avsikter. När det står klart att även Georg bär på en förödande hemlighet inser Carling att chansen att rädda Georgs imperium innebär en kamp mot klockan. <i>Miljardären</i> är en rafflande berättelse om vad som egentligen driver en människa när allting ställs på sin spets.     THOMAS ERIKSON är en av Sveriges just nu mest översatta svenska författare. Med sin <i>Omgiven av</i>-serie är han utgiven på över 60 språk. I sin nya spänningsserie i fyra delar använder han sina kunskaper om mänskligt beteende.

Utgivande förlag: Bokfabriken