Militärordbok på engelska och svenska – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jörgen Svensson

Jämför och hitta det billigaste priset på Militärordbok på engelska och svenska innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Militärordbok på engelska och svenska är skriven av Jörgen Svensson och gavs ut 2008-12-15.

Militärordbok på engelska och svenska som bok, ljudbok eller e-bok.
Militärordbok på engelska och svenska

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 459

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Militärordbok på engelska och svenska

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Militärordbok på engelska och svenska. Boken är skriven av författaren Jörgen Svensson. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Militärordbok på engelska och svenska var 2008-12-15.

Originalspråket som Jörgen Svensson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk & ordböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Militärordbok på engelska och svenska i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 544 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 140 x 180 x 25 mm och den väger så mycket som 580 g. Militärordbok på engelska och svenska ISBN är 9789144002224. Militärordbok på engelska och svenska är en fristående bok .


Läs Militärordbok på engelska och svenska som bok

För dig som vill köpa och läsa Militärordbok på engelska och svenska som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 459 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Militärordbok på engelska och svenska som ljudbok

Vill du lyssna på Militärordbok på engelska och svenska som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Militärordbok på engelska och svenska som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Militärordbok på engelska och svenska som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Militärordbok på engelska och svenska som pocket

Militärordbok på engelska och svenska finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Militärordbok på engelska och svenska med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Militärordbok på engelska och svenska med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Militärordbok på engelska och svenska
 • Författare: Jörgen Svensson
 • Genre: Språk & ordböcker
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2008-12-15
 • Pris: 459
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 544
 • Fysiska dimensioner: 140 x 180 x 25 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789144002224

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Militärordbok på engelska och svenska?

Militärordbok på engelska och svenska är skriven av författaren Jörgen Svensson

När gavs Militärordbok på engelska och svenska ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2008-12-15.

Var kan jag köpa Militärordbok på engelska och svenska?

Vi rekommenderar att du köper Militärordbok på engelska och svenska hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Denna andra, reviderade upplaga av Militärordbok på engelska och svenska omfattar omkring 26 000 uppslagsord. I första hand riktar sig ordboken till personal inom Försvarsmakten och dess olika frivilligorganisationer, som använder engelsk terminologi i sin verksamhet inom och utom landets gränser.De engelska uppslagsorden innehåller uttömmande uppgifter om ordet eller uttrycket, bland annat ges översättning till svenska, förklaring av dess betydelse och information om i vilka sammanhang det används. De svenska uppslagsorden ger hänvisning till fullständig eng-elsk motsvarighet eller till engelskt huvudord, där engelsk motsvarighet ges till uttryckets olika delord. I förekommande fall anges vapenslag och truppslag. En cd-romskiva med identiskt innehåll medföljer boken.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB