Mikroekonomi i ett nötskal – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hans Svanberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Mikroekonomi i ett nötskal innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mikroekonomi i ett nötskal är skriven av Hans Svanberg och gavs ut 2014-07-25.

Mikroekonomi i ett nötskal som bok, ljudbok eller e-bok.
Mikroekonomi i ett nötskal

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 221

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Mikroekonomi i ett nötskal

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mikroekonomi i ett nötskal. Boken är skriven av författaren Hans Svanberg. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mikroekonomi i ett nötskal var 2014-07-25.

Originalspråket som Hans Svanberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Qaacb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Mikroekonomi i ett nötskal i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 138 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 223 x 155 x 8 mm och den väger så mycket som 222 g. Mikroekonomi i ett nötskal ISBN är 9789144084589. Mikroekonomi i ett nötskal är en fristående bok .


Läs Mikroekonomi i ett nötskal som bok

För dig som vill köpa och läsa Mikroekonomi i ett nötskal som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 221 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mikroekonomi i ett nötskal som ljudbok

Vill du lyssna på Mikroekonomi i ett nötskal som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Mikroekonomi i ett nötskal som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mikroekonomi i ett nötskal som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mikroekonomi i ett nötskal som pocket

Mikroekonomi i ett nötskal finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mikroekonomi i ett nötskal med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mikroekonomi i ett nötskal med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mikroekonomi i ett nötskal
 • Författare: Hans Svanberg
 • Genre:
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2014-07-25
 • Pris: 221
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 138
 • Fysiska dimensioner: 223 x 155 x 8 mm
 • SAB: Qaacb
 • ISBN: 9789144084589

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mikroekonomi i ett nötskal?

Mikroekonomi i ett nötskal är skriven av författaren Hans Svanberg

När gavs Mikroekonomi i ett nötskal ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-07-25.

Var kan jag köpa Mikroekonomi i ett nötskal?

Vi rekommenderar att du köper Mikroekonomi i ett nötskal hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Syftet med denna bok är att presentera mikroekonomisk teori i kortfattad och översiktlig form, dock utan att göra avkall på användningen av modeller som verktyg för en fördjupad förståelse. Modellerna utvecklas steg för steg, och hur de fungerar förklaras ingående. Däremot är användningen av formler begränsad till ett minimum.Att följa teoriernas gradvisa framväxt ger också möjligheter att nå en djupare förståelse av ämnet. Därför – och som en länk till andra samhällsvetenskaper – har den ekonomiska idéhistorien fått en framskjuten plats. Den som vill kan läsa boken utan att ta del av denna fördjupning, eftersom den placerats i tre avsnitt vid sidan om den övriga kapitelföljden. Utöver det gängse innehållet i en grundbok i mikroekonomi rymmer den här också ett kapitel om samhällsekonomiska kalkyler – detta för att visa hur mikroekonomisk teori kan komma till praktisk användning.Boken vänder sig i första hand till dem som läser kurser där nationalekonomi ingår som en mindre del: journalister, lärare, fastighetsekonomer med flera. Förhoppningsvis ska även studenter som läser en vanlig A-kurs ha nytta av en bok som sammanfattar och systematiserar grundbokens rikhaltiga stoff. Också för den som i största allmänhet vill vidga sina vyer och förstå mikroekonomisk teori borde denna bok vara till hjälp.Studentröster om Mikroekonomi i ett nötskal:”Mycket bra bok, koncist och välformulerade förklaringar.””Pedagogisk, ett relativt svårt ämne blir lättare.”

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB