Midsommarbrud – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Elisabeth Östnäs

Jämför och hitta det billigaste priset på Midsommarbrud innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Midsommarbrud är skriven av Elisabeth Östnäs och gavs ut 2019-08-19.

Midsommarbrud som bok, ljudbok eller e-bok.
Midsommarbrud

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Midsommarbrud

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Midsommarbrud. Boken är skriven av författaren Elisabeth Östnäs. Historiska Media är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Midsommarbrud var 2019-08-19.

Originalspråket som Elisabeth Östnäs skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Historisk skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Midsommarbrud i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 319 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 20 mm och den väger så mycket som 176 g. Midsommarbrud ISBN är 9789175458953. Midsommarbrud är en del av serien: Släkten (del 10).


Läs Midsommarbrud som bok

För dig som vill köpa och läsa Midsommarbrud som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Midsommarbrud som ljudbok

Vill du lyssna på Midsommarbrud som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Midsommarbrud som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Midsommarbrud som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Midsommarbrud som pocket

Midsommarbrud finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Midsommarbrud med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Midsommarbrud med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Midsommarbrud
 • Författare: Elisabeth Östnäs
 • Genre: Historisk skönlitteratur
 • Förlag: Historiska Media
 • Utgivningsdatum: 2019-08-19
 • Pris: 59
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 319
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 20 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789175458953

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Midsommarbrud?

Midsommarbrud är skriven av författaren Elisabeth Östnäs

När gavs Midsommarbrud ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-08-19.

Var kan jag köpa Midsommarbrud?

Vi rekommenderar att du köper Midsommarbrud hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Den efterlängtade tionde delen i Släkten! Året är 1410. Ransta sätesgård börjar återhämta sig efter olycksdrabbade år och Karin vågar hoppas att hemmet ska bli vad det borde vara: bygdens främsta hästgård. Men faderns pengakista skramlar tom och för att rädda gårdens framtid måste Karin gifta sig med bergsmannen Engelbrekt Engelbrektsson. Han inleder snart sitt segertåg över Sverige, som fortfarande är illa åtgånget efter pestens härjningar. Karin är inte förälskad i sin man, även om hon ser upp till honom. Kanske skulle hon kunna bli lycklig ändå? Om hon bara kan glömma den där midsommarnatten … »Välskrivet och väldigt väl dokumenterat. En en av de allra bästa om inte rent av den bästa i Historiska medias romanserie »Att läsa den här typen av historiska böcker är nog det bästa och lättaste sättet att lära sig historia, speciellt när boken är så välskriven och intressant. Nu vill jag också läsa de tidigare delarna i serien.« »Historiska romaner är som bäst när man känner att ja, det kan faktiskt ha varit så här de kände eller så här kan de ha sagt till varandra . Precis det får jag av Elisabeth Östnäs i boken »Karin är en egensinnig och stark kvinna som trots uppdraget att gifta sig med bergsmannen Engelbrekt behåller sin självständighet och stolthet De står vid varandras sida och vi får på ett trovärdigt sätt följa deras liv fram till upproret mot kungen, de politiska övervägandena och de tunga uppdrag, både psykiskt och fysiskt, som följer på den förändringsväg de väljer. Östnäs har stor kunskap om livet då och hon lyckas dessutom hålla språket vackert i denna historiska roman, den tionde delen i romanserien Släkten.« BibliotekstjänstMidsommarbrud. På tionde boken håller serien Släkten fortfarande hög kvalitet och ger mycket läsglädje. Jag ser fram emot att följa serien framåt genom historien.« Västmanländskans bokbloggBloggen BoklystenSläkten.« Bloggen A Room of My OwnFler pressröster om boken: Midsommarbrud är den tionde delen i romanserien Släkten. Med historisk kunskap och stark inlevelse skildrar Elisabeth Östnäs en bit av Sveriges mest dramatiska historia.»Levande skildring av frihetshjälte … I Elisabeth Östnäst bok berättas fiktivt men mycket levande och trovärdigt detta för Sverige så viktiga händelseförlopp genom Engelbrekts hustru Karins upplevelser … Elisabeth Östnäs noggranna research och förmåga att gestalta dessa nyckelpersoners utveckling i det historiska förloppet är mycket imponerande.« Fagersta-Posten»Östnäs har stor kunskap om livet då och hon lyckas dessutom hålla språket vackert i denna historiska roman, den tionde delen i romanserien Släkten.« Bibliotekstjänst

Utgivande förlag: Historiska Media