Midnattssol – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jo Nesbø

Jämför och hitta det billigaste priset på Midnattssol innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Midnattssol är skriven av Jo Nesbø och gavs ut 2017-01-12.

Midnattssol som bok, ljudbok eller e-bok.
Midnattssol

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Midnattssol

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Midnattssol. Boken är skriven av författaren Jo Nesbø. Bonnier Pocket är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Midnattssol var 2017-01-12.

Originalspråket som Jo Nesbø skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Midnattssol i traditionell inbundet format så består den av 237 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 15 mm och den väger så mycket som 132 g. Midnattssol ISBN är 9789174295672. Midnattssol är en del av serien: Blod på snö (del 2).


Läs Midnattssol som bok

För dig som vill köpa och läsa Midnattssol som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Midnattssol som ljudbok

Vill du lyssna på Midnattssol som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Midnattssol som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Midnattssol som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Midnattssol med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Midnattssol med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Midnattssol
 • Författare: Jo Nesbø
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Bonnier Pocket
 • Utgivningsdatum: 2017-01-12
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 237
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 15 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789174295672
Vem har skrivit Midnattssol?

Midnattssol är skriven av författaren Jo Nesbø.

När gavs Midnattssol ut?

Boken gavs ut 2017-01-12.

Var kan jag köpa Midnattssol

Vi rekommenderar att du köper Midnattssol hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I augusti 1977 stiger en man av bussen i en avlägsen by i nordligaste Norge. Han kallar sig Ulf, han har inget bagage och hävdar att han kommer för att jaga. Bland læstadianer och samer möter han en kultur som är både gästfri och avståndstagande, hjälpsam och kylig.Byns klockare Lea lånar honom ett gevär och en jaktstuga, där midnattssolen håller honom vaken medan han oroligt bevakar det storslagna, men monotona fjällandskapet.Långsamt går det upp för Lea och hennes son Knut att Ulf inte är jägare, utan byte. Och att jaktlaget är på väg.Midnattssol är ett thrillerdrama som även är en kärlekshistoria och en berättelse om en stark tro. Midnattssol är den andra fristående thrillern i en serie om två – Blod på snö utkom våren 2015.

Utgivande förlag: Bonnier Pocket