Metaverse Mayhem : AI och Metaverse – vad händer nu? – underbara möjligheter och oerhörda risker – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Linda U Johansson

Jämför och hitta det billigaste priset på Metaverse Mayhem : AI och Metaverse – vad händer nu? – underbara möjligheter och oerhörda risker innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Metaverse Mayhem : AI och Metaverse – vad händer nu? – underbara möjligheter och oerhörda risker är skriven av Linda U Johansson och gavs ut .

Metaverse Mayhem : AI och Metaverse - vad händer nu? - underbara möjligheter och oerhörda risker som bok, ljudbok eller e-bok.
Metaverse Mayhem : AI och Metaverse – vad händer nu? – underbara möjligheter och oerhörda risker

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Metaverse Mayhem : AI och Metaverse – vad händer nu? – underbara möjligheter och oerhörda risker

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Metaverse Mayhem : AI och Metaverse – vad händer nu? – underbara möjligheter och oerhörda risker. Boken är skriven av författaren Linda U Johansson. Swedish Metaverse Center är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Metaverse Mayhem : AI och Metaverse – vad händer nu? – underbara möjligheter och oerhörda risker var .

Originalspråket som Linda U Johansson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Samhälle & politik|Data & IT” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Metaverse Mayhem : AI och Metaverse – vad händer nu? – underbara möjligheter och oerhörda risker är det: 9789198871906.


Läs Metaverse Mayhem : AI och Metaverse – vad händer nu? – underbara möjligheter och oerhörda risker som bok

För dig som vill köpa och läsa Metaverse Mayhem : AI och Metaverse – vad händer nu? – underbara möjligheter och oerhörda risker som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Metaverse Mayhem : AI och Metaverse – vad händer nu? – underbara möjligheter och oerhörda risker som ljudbok

Vill du lyssna på Metaverse Mayhem : AI och Metaverse – vad händer nu? – underbara möjligheter och oerhörda risker som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Metaverse Mayhem : AI och Metaverse – vad händer nu? – underbara möjligheter och oerhörda risker som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Metaverse Mayhem : AI och Metaverse – vad händer nu? – underbara möjligheter och oerhörda risker som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Metaverse Mayhem : AI och Metaverse – vad händer nu? – underbara möjligheter och oerhörda risker som pocket

Metaverse Mayhem : AI och Metaverse – vad händer nu? – underbara möjligheter och oerhörda risker finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Metaverse Mayhem : AI och Metaverse – vad händer nu? – underbara möjligheter och oerhörda risker med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Metaverse Mayhem : AI och Metaverse – vad händer nu? – underbara möjligheter och oerhörda risker med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Metaverse Mayhem : AI och Metaverse – vad händer nu? – underbara möjligheter och oerhörda risker
  • Författare: Linda U Johansson
  • Genre: Samhälle & politik|Data & IT
  • Förlag: Swedish Metaverse Center
  • Utgivningsdatum:
  • Pris:
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198871906

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Metaverse Mayhem : AI och Metaverse – vad händer nu? – underbara möjligheter och oerhörda risker?

Metaverse Mayhem : AI och Metaverse – vad händer nu? – underbara möjligheter och oerhörda risker är skriven av författaren Linda U Johansson

När gavs Metaverse Mayhem : AI och Metaverse – vad händer nu? – underbara möjligheter och oerhörda risker ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Metaverse Mayhem : AI och Metaverse – vad händer nu? – underbara möjligheter och oerhörda risker?

Vi rekommenderar att du köper Metaverse Mayhem : AI och Metaverse – vad händer nu? – underbara möjligheter och oerhörda risker hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Kanske den viktigaste boken för dig just nu?! "Metaverse Mayhem" är en bok som på ett enkelt, pedagogiskt och snabbt sätt ger dig allt du behöver veta om framtidens digitala miljöer. Linda U Johansson delar med sig av sina personliga erfarenheter samt har intervjuat Sveriges ledande företag, för att ge dig en inblick i vad Metaverse innebär för olika branscher. Lär dig allt om AI + Metaverse = BFF Artificiell intelligens (AI) och Metaverse har potential att omforma vår värld på ett dramatiskt sätt. När de kombineras, blir de "bästa vänner" och skapar en kraftfull symbios som kan leda till oanade möjligheter och innovationer. VAD ÄR METAVERSE: Utforska Metaverse från olika perspektiv och få en förståelse för vad som gör denna evolution så unik och spännande. POTENTIALEN: Lära dig om företag som investerar i metaverse och hur det kan påverka samhället som helhet. IMMERSIVE COMMERCE:Ta reda på hur handeln i Metaverse kommer utvecklas och grundläggande förändra ehandel och fysisk handel. RISKERNA: Upptäcka möjligheterna och riskerna med Metaverse, och hur du kan navigera i denna nya värld. VAD SÄGER LINDA? "Jag har skrivit boken jag själv vill läsa. Boken som på ett självklart sätt rätar ut alla frågetecken och ger mängder av exempel. Idag gillar journalister att skriva att Metaverse är dött – vi som dagligen arbetar med denna evolution vet att så inte är fallet – det är nu alla företag ska gasa, för det är så man ska gör i uppförsbackar! Jag har skapat en personlig bok där jag delar med mig av min erfarenhet från 25 år inom IT-branschen som lägger grunden för framtiden. Förhoppningsvis inspirerar jag dig, möjligen skrämmer jag dig och kanske du även skrattar lite när du läser boken."

Utgivande förlag: Swedish Metaverse Center