Meta Energiteknik 1, faktabok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Johnny Frid

Jämför och hitta det billigaste priset på Meta Energiteknik 1, faktabok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Meta Energiteknik 1, faktabok är skriven av Johnny Frid och gavs ut 2011-05-19.

Meta Energiteknik 1, faktabok som bok, ljudbok eller e-bok.
Meta Energiteknik 1, faktabok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 681

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Meta Energiteknik 1, faktabok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Meta Energiteknik 1, faktabok. Boken är skriven av författaren Johnny Frid. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Meta Energiteknik 1, faktabok var 2011-05-19.

Originalspråket som Johnny Frid skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage (Board book).

Om du vill läsa Meta Energiteknik 1, faktabok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 195 x 7 mm och den väger så mycket som 320 g. Meta Energiteknik 1, faktabok ISBN är 9789140674982. Meta Energiteknik 1, faktabok är en del av serien: Meta Energiteknik.


Läs Meta Energiteknik 1, faktabok som bok

För dig som vill köpa och läsa Meta Energiteknik 1, faktabok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 681 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Meta Energiteknik 1, faktabok som ljudbok

Vill du lyssna på Meta Energiteknik 1, faktabok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Meta Energiteknik 1, faktabok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Meta Energiteknik 1, faktabok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Meta Energiteknik 1, faktabok som pocket

Meta Energiteknik 1, faktabok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Meta Energiteknik 1, faktabok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Meta Energiteknik 1, faktabok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Meta Energiteknik 1, faktabok
 • Författare: Johnny Frid
 • Genre:
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2011-05-19
 • Pris: 681
 • Format: Kartonnage (Board book)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 240 x 195 x 7 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789140674982

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Meta Energiteknik 1, faktabok?

Meta Energiteknik 1, faktabok är skriven av författaren Johnny Frid

När gavs Meta Energiteknik 1, faktabok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-05-19.

Var kan jag köpa Meta Energiteknik 1, faktabok?

Vi rekommenderar att du köper Meta Energiteknik 1, faktabok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Meta Energiteknik 1 är ett läromedel avsett för gymnasiekursen energiteknik 1. Läromedlet består av faktabok, instuderingsuppgifter, digitalt läromedel och lärarwebb. Användningen av energikällor, transport av energi samt användningen av energitekniska anläggningar blir allt viktigare i vårt samhälle. Meta Energiteknik 1 ger en bred introduktion i ämnet energiteknik med ett tydligt naturvetenskapligt perspektiv. Läromedlet ger eleverna möjlighet att utveckla en teoretisk grundförståelse för både konventionella och alternativa energisystem inom teknikområdet. Meta Energiteknik 1 i korthet: * består av faktabok, instuderingsuppgifter, digitalt läromedel och lärarwebb* ger en bred introduktion i ämnet energiteknik* bidrar till teoretisk grundförståelse för både konventionella och alternativa energisystem

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB