MER Anläggning – frågor och svar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mats Werner

Jämför och hitta det billigaste priset på MER Anläggning – frågor och svar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. MER Anläggning – frågor och svar är skriven av Mats Werner och gavs ut 2017-10-24.

MER Anläggning - frågor och svar som bok, ljudbok eller e-bok.
MER Anläggning – frågor och svar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om MER Anläggning – frågor och svar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring MER Anläggning – frågor och svar. Boken är skriven av författaren Mats Werner. Svensk Byggtjänst är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för MER Anläggning – frågor och svar var 2017-10-24.

Originalspråket som Mats Werner skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Väg-, vatten-, lantmäteri & byggnadsteknik vilket ger den Ppaa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa MER Anläggning – frågor och svar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 274 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 195 x 165 x 20 mm och den väger så mycket som 454 g. MER Anläggning – frågor och svar ISBN är 9789173338561. MER Anläggning – frågor och svar är en fristående bok .


Läs MER Anläggning – frågor och svar som bok

För dig som vill köpa och läsa MER Anläggning – frågor och svar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på MER Anläggning – frågor och svar som ljudbok

Vill du lyssna på MER Anläggning – frågor och svar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs MER Anläggning – frågor och svar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa MER Anläggning – frågor och svar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs MER Anläggning – frågor och svar som pocket

MER Anläggning – frågor och svar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa MER Anläggning – frågor och svar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa MER Anläggning – frågor och svar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: MER Anläggning – frågor och svar
 • Författare: Mats Werner
 • Genre: Väg-, vatten-, lantmäteri & byggnadsteknik
 • Förlag: Svensk Byggtjänst
 • Utgivningsdatum: 2017-10-24
 • Pris:
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 274
 • Fysiska dimensioner: 195 x 165 x 20 mm
 • SAB: Ppaa
 • ISBN: 9789173338561

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit MER Anläggning – frågor och svar?

MER Anläggning – frågor och svar är skriven av författaren Mats Werner

När gavs MER Anläggning – frågor och svar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-10-24.

Var kan jag köpa MER Anläggning – frågor och svar?

Vi rekommenderar att du köper MER Anläggning – frågor och svar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

MER Anläggning, dvs Mät- och Ersättningsregler för AMA Anläggning, skapar frågor kring hur mängdförteckningar och kopplingen till mät-och ersättningsreglerna ska tolkas.Innehållet i boken är strukturerat i princip som MER Anläggning och med kompletterande kapitel om andra handlingar i ett förfrågningsunderlag.Författaren Mats Werner har över 25 års erfarenhet av mät-och ersättningsregler inom anläggningsbranschen. Mats långa erfarenhet gör honom ytterst lämplig att ge sin syn på hur reglerna ska tolkas.Boken är till stor nytta för beställare, konsulter och entreprenörer som upprättar förfrågningsunderlag, kalkylerar och reglerar arbeten inom framförallt anläggningsbranschen.

Utgivande förlag: Svensk Byggtjänst