Men Kina då?! : 25 snabba klimat-svar-på-tal – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Emma Sundh

Jämför och hitta det billigaste priset på Men Kina då?! : 25 snabba klimat-svar-på-tal innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Men Kina då?! : 25 snabba klimat-svar-på-tal är skriven av Emma Sundh och gavs ut 2020-04-22.

Men Kina då?! : 25 snabba klimat-svar-på-tal som bok, ljudbok eller e-bok.
Men Kina då?! : 25 snabba klimat-svar-på-tal

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Men Kina då?! : 25 snabba klimat-svar-på-tal

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Men Kina då?! : 25 snabba klimat-svar-på-tal. Boken är skriven av författaren Emma Sundh. Novellix är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Men Kina då?! : 25 snabba klimat-svar-på-tal var 2020-04-22.

Originalspråket som Emma Sundh skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Global uppvärmning vilket ger den Uh som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Men Kina då?! : 25 snabba klimat-svar-på-tal i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 30 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 149 x 105 x 4 mm och den väger så mycket som 38 g. Men Kina då?! : 25 snabba klimat-svar-på-tal ISBN är 9789175894669. Men Kina då?! : 25 snabba klimat-svar-på-tal är en fristående bok .


Läs Men Kina då?! : 25 snabba klimat-svar-på-tal som bok

För dig som vill köpa och läsa Men Kina då?! : 25 snabba klimat-svar-på-tal som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Men Kina då?! : 25 snabba klimat-svar-på-tal som ljudbok

Vill du lyssna på Men Kina då?! : 25 snabba klimat-svar-på-tal som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Men Kina då?! : 25 snabba klimat-svar-på-tal som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Men Kina då?! : 25 snabba klimat-svar-på-tal som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Men Kina då?! : 25 snabba klimat-svar-på-tal som pocket

Men Kina då?! : 25 snabba klimat-svar-på-tal finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Men Kina då?! : 25 snabba klimat-svar-på-tal med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Men Kina då?! : 25 snabba klimat-svar-på-tal med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Men Kina då?! : 25 snabba klimat-svar-på-tal
 • Författare: Emma Sundh
 • Genre: Global uppvärmning
 • Förlag: Novellix
 • Utgivningsdatum: 2020-04-22
 • Pris: 55
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 30
 • Fysiska dimensioner: 149 x 105 x 4 mm
 • SAB: Uh
 • ISBN: 9789175894669

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Men Kina då?! : 25 snabba klimat-svar-på-tal?

Men Kina då?! : 25 snabba klimat-svar-på-tal är skriven av författaren Emma Sundh

När gavs Men Kina då?! : 25 snabba klimat-svar-på-tal ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-04-22.

Var kan jag köpa Men Kina då?! : 25 snabba klimat-svar-på-tal?

Vi rekommenderar att du köper Men Kina då?! : 25 snabba klimat-svar-på-tal hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Vad spelar det för roll vad lilla jag gör?”, “Vädret har förändrats i alla tider!”, “Om vi slutar shoppa stannar världen!” Och klassikern: “Men Kina då!” Den här boken ger dig svar-på-tal i fickformat – enkel att dra fram ur väskan eller bakfickan när klimatsnacket viner kallt om öronen. En efterlängtad bok för alla som ofta greppar efter argument, på pricken-liknelser eller det klockrena svaret på klimatfunderingar. Här hittar du snabba svar – med tydliga källor – på flitigt återkommande påståenden om klimatet och klimathotet. Allt för en mer nyanserad och faktabaserad klimatdiskussion bortom tyckande och känslor. “Men Kina då ?!” – 25 snabba klimat-svar-på-tal ingår i Klimatasken stora förändringar i litet format tillsammans med ytterligare tre böcker, alla skrivna av Maria Soxbo, Johanna Nilsson och Emma Sundh, grundare av Klimatklubben.

Utgivande förlag: Novellix