Memmo och Mysen bråkar i vinden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Emma Virke

Jämför och hitta det billigaste priset på Memmo och Mysen bråkar i vinden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Memmo och Mysen bråkar i vinden är skriven av Emma Virke och gavs ut 2013-09-05.

Memmo och Mysen bråkar i vinden som bok, ljudbok eller e-bok.
Memmo och Mysen bråkar i vinden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Memmo och Mysen bråkar i vinden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Memmo och Mysen bråkar i vinden. Boken är skriven av författaren Emma Virke. Alvina förlag och produktion AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Memmo och Mysen bråkar i vinden var 2013-09-05.

Originalspråket som Emma Virke skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Memmo och Mysen bråkar i vinden i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 24 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 270 x 213 x 7 mm och den väger så mycket som 328 g. Memmo och Mysen bråkar i vinden ISBN är 9789186391164. Memmo och Mysen bråkar i vinden är en fristående bok .


Läs Memmo och Mysen bråkar i vinden som bok

För dig som vill köpa och läsa Memmo och Mysen bråkar i vinden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Memmo och Mysen bråkar i vinden som ljudbok

Vill du lyssna på Memmo och Mysen bråkar i vinden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Memmo och Mysen bråkar i vinden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Memmo och Mysen bråkar i vinden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Memmo och Mysen bråkar i vinden som pocket

Memmo och Mysen bråkar i vinden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Memmo och Mysen bråkar i vinden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Memmo och Mysen bråkar i vinden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Memmo och Mysen bråkar i vinden
 • Författare: Emma Virke
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Alvina förlag och produktion AB
 • Utgivningsdatum: 2013-09-05
 • Pris: 139
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 24
 • Fysiska dimensioner: 270 x 213 x 7 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789186391164

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Memmo och Mysen bråkar i vinden?

Memmo och Mysen bråkar i vinden är skriven av författaren Emma Virke

När gavs Memmo och Mysen bråkar i vinden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-09-05.

Var kan jag köpa Memmo och Mysen bråkar i vinden?

Vi rekommenderar att du köper Memmo och Mysen bråkar i vinden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En plastpåse virvlar fram i höstvinden. Det blir en blir en bra drake tycker Memmo, men när Mysen ska pröva sliter sig påsen och smiter. Memmo blir så där arg som man inte borde bli på en vän.Han skriker på Mysen och går sin väg. Då blir Mysen också arg. Det var ju vindens fel. Det var vinden som tog påsen! Det är som om vinden hör. Den ryter tillbaka och blåser upp till ursinnig storm. Och Mysen som är helt ensam. Hur ska Memmo kunna hitta Mysen? Och hur blir man sams igen när vinden så småningom mojnar? Går det utan att säga förlåt? Emma Virke fortsätter att skapa poesi i sin nya bok om Memmo och Mysen. Texten rymmer såväl rytm som rim och allitterationer. Här finns också mycket att fundera över: Hur känns det i kroppen när vinden viner? Och vilka känslor väcker stormen – ilska, rädsla eller viljan att flyga fri som fågeln? Bilderna är uppbyggda i lekfull collageteknik och bjuder på många små överraskningar för den som tittar noga. Vinden för med sig tvätt, hattar och annat som hamnar på nya platser. Och det är inte bara påsen som får liv och flyger fram genom berättelsen, även naturen får ögon som varsamt följer Memmo och Mysen på vägen. Deras starka känslor förstärks av såväl vindens kraft som himlens och naturens färger. Miljömärkt med Svanen och FSC. Memmo och Mysen bråkar i vinden är den andra, fristående boken om Memmo och Mysen. Den första boken – Memmo och Mysen söker efter färger – fick mycket fina omdömen i pressen och kallades bland annat “Fantasifullt och originellt, en bilderbok som lockar till eftertanke” (Ingalill Mosander, Aftonbladet).

Utgivande förlag: Alvina förlag och produktion AB