Mellan rummen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Alexander Mahmoud

Jämför och hitta det billigaste priset på Mellan rummen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mellan rummen är skriven av Alexander Mahmoud och gavs ut 2015-11-12.

Mellan rummen som bok, ljudbok eller e-bok.
Mellan rummen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mellan rummen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mellan rummen. Boken är skriven av författaren Alexander Mahmoud. Bokförlaget Atlas är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mellan rummen var 2015-11-12.

Originalspråket som Alexander Mahmoud skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Social diskriminering vilket ger den Ohe som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Mellan rummen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 153 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 195 x 145 x 12 mm och den väger så mycket som 319 g. Mellan rummen ISBN är 9789173894968. Mellan rummen är en fristående bok .


Läs Mellan rummen som bok

För dig som vill köpa och läsa Mellan rummen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mellan rummen som ljudbok

Vill du lyssna på Mellan rummen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mellan rummen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mellan rummen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mellan rummen som pocket

Mellan rummen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mellan rummen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mellan rummen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mellan rummen
 • Författare: Alexander Mahmoud
 • Genre: Social diskriminering
 • Förlag: Bokförlaget Atlas
 • Utgivningsdatum: 2015-11-12
 • Pris: 169
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 153
 • Fysiska dimensioner: 195 x 145 x 12 mm
 • SAB: Ohe
 • ISBN: 9789173894968

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mellan rummen?

Mellan rummen är skriven av författaren Alexander Mahmoud

När gavs Mellan rummen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-11-12.

Var kan jag köpa Mellan rummen?

Vi rekommenderar att du köper Mellan rummen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Under ett år skriver fotografen Alexander Mahmoud dagbok om återkomsten till den småländska hembyn, om brorsan och morsan och rasismen. Samtidigt: den växande kärleken till Shirin, som lever som papperslös i Stockholm. Hon är möjligheten till ett annat liv, men också en påminnelse om den egna maktlösheten och skörheten.Ur det mest privata gror en berättelse om Sverige fram.

Utgivande förlag: Bokförlaget Atlas