Medierätt : en handbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Dag Wetterberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Medierätt : en handbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Medierätt : en handbok är skriven av Dag Wetterberg och gavs ut 2014-05-27.

Medierätt : en handbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Medierätt : en handbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 410

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Medierätt : en handbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Medierätt : en handbok. Boken är skriven av författaren Dag Wetterberg. Norstedts Juridik är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Medierätt : en handbok var 2014-05-27.

Originalspråket som Dag Wetterberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Lagstiftning om mänskliga & medborgerliga rättigheter vilket ger den Oeaea-c som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Medierätt : en handbok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 165 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 195 x 119 x 11 mm och den väger så mycket som 169 g. Medierätt : en handbok ISBN är 9789139017783. Medierätt : en handbok är en fristående bok .


Läs Medierätt : en handbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Medierätt : en handbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 410 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Medierätt : en handbok som ljudbok

Vill du lyssna på Medierätt : en handbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Medierätt : en handbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Medierätt : en handbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Medierätt : en handbok som pocket

Medierätt : en handbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Medierätt : en handbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Medierätt : en handbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Medierätt : en handbok
 • Författare: Dag Wetterberg
 • Genre: Lagstiftning om mänskliga & medborgerliga rättigheter
 • Förlag: Norstedts Juridik
 • Utgivningsdatum: 2014-05-27
 • Pris: 410
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 165
 • Fysiska dimensioner: 195 x 119 x 11 mm
 • SAB: Oeaea-c
 • ISBN: 9789139017783

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Medierätt : en handbok?

Medierätt : en handbok är skriven av författaren Dag Wetterberg

När gavs Medierätt : en handbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-05-27.

Var kan jag köpa Medierätt : en handbok?

Vi rekommenderar att du köper Medierätt : en handbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Boken tar upp de centrala rättsområdena inom mediejuridiken som yttrandefrihet, personlig integritetoch upphovsrätt. Den belyser även vissa speciellafrågeställningar i varumärkesrätten och marknadsrättenvilka knyter an till medierätten.Boken kan användas som studentlitteratur i medierätt påSveriges olika jurist- och journalistutbildningar. Den lämparsig även som läromedel på gymnasieutbildningar medjuridisk inriktning.Yrkesverksamma jurister kan finna glädje i verket som enföljeslagare i de många teoretiska och praktiska frågor somuppstår inom medierätten.Medierätt – en handbok är dessutom en perfekt handbokför anställda på bland annat reklambyråer, tidningsredaktioner,skivbolag, tv- och filmbolag samt bok- och musikförlag.

Utgivande förlag: Norstedts Juridik