Medicinsk miniordbok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Bengt I Lindskog

Jämför och hitta det billigaste priset på Medicinsk miniordbok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Medicinsk miniordbok är skriven av Bengt I Lindskog och gavs ut 2014-03-05.

Medicinsk miniordbok som bok, ljudbok eller e-bok.
Medicinsk miniordbok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 335

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Medicinsk miniordbok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Medicinsk miniordbok. Boken är skriven av författaren Bengt I Lindskog. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Medicinsk miniordbok var 2014-03-05.

Originalspråket som Bengt I Lindskog skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Medicin vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Medicinsk miniordbok i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 508 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 125 x 25 mm och den väger så mycket som 492 g. Medicinsk miniordbok ISBN är 9789144102306. Medicinsk miniordbok är en fristående bok .


Läs Medicinsk miniordbok som bok

För dig som vill köpa och läsa Medicinsk miniordbok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 335 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Medicinsk miniordbok som ljudbok

Vill du lyssna på Medicinsk miniordbok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Medicinsk miniordbok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Medicinsk miniordbok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Medicinsk miniordbok som pocket

Medicinsk miniordbok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Medicinsk miniordbok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Medicinsk miniordbok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Medicinsk miniordbok
 • Författare: Bengt I Lindskog
 • Genre: Medicin
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2014-03-05
 • Pris: 335
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 508
 • Fysiska dimensioner: 190 x 125 x 25 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789144102306

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Medicinsk miniordbok?

Medicinsk miniordbok är skriven av författaren Bengt I Lindskog

När gavs Medicinsk miniordbok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-03-05.

Var kan jag köpa Medicinsk miniordbok?

Vi rekommenderar att du köper Medicinsk miniordbok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Medicinsk miniordbok ges numera ut av Studentlitteratur AB. Denna åttonde upplaga innehåller dock inga förändringar av innehållet jämfört med den sjunde upplagan.Medicinsk miniordbok, sjunde omarbetade och utökade upplagan, är en aktuell ordbok i medicinsk terminologi för den som söker snabb och tillförlitlig information.Förklarar ca 15 000 uppslagsord och ger fördjupad information på centrala ord.Detaljerade illustrationer kompletterar texten.Försvenskning av grekisk-latinska termer följer moderna stavningsregler.Innehåller ett avsnitt om laboratorieundersökningar inom klinisk kemi.Passar såväl alla som arbetar inom vården som studerande på vårdutbildningar. Boken är också lämplig för andra grupper som behöver kunna förstå medicinsk terminologi, som t.ex. jurister och journalister.Av samma författare:Medicinsk terminologi är en klassiker i sin genre och ett välkänt hjälpmedel för såväl medicin- och vårdstudenter som kliniskt verksamma. Verket innehåller drygt 25 000 uppslagsord med upplysningar om betydelse, ursprung och uttal.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB