Med kallt blod – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Truman Capote

Jämför och hitta det billigaste priset på Med kallt blod innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Med kallt blod är skriven av Truman Capote och gavs ut 2018-05-08.

Med kallt blod som bok, ljudbok eller e-bok.
Med kallt blod

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Med kallt blod

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Med kallt blod. Boken är skriven av författaren Truman Capote. Bonnier Pocket är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Med kallt blod var 2018-05-08.

Originalspråket som Truman Capote skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Brott Skönlitteratur vilket ger den Oe som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Med kallt blod i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 472 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 30 mm och den väger så mycket som 253 g. Med kallt blod ISBN är 9789174297164. Med kallt blod är en fristående bok .


Läs Med kallt blod som bok

För dig som vill köpa och läsa Med kallt blod som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Med kallt blod som ljudbok

Vill du lyssna på Med kallt blod som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Med kallt blod som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Med kallt blod som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Med kallt blod som pocket

Med kallt blod finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Med kallt blod med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Med kallt blod med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Med kallt blod
 • Författare: Truman Capote
 • Genre: Brott Skönlitteratur
 • Förlag: Bonnier Pocket
 • Utgivningsdatum: 2018-05-08
 • Pris: 59
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 472
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 30 mm
 • SAB: Oe
 • ISBN: 9789174297164

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Med kallt blod?

Med kallt blod är skriven av författaren Truman Capote

När gavs Med kallt blod ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-05-08.

Var kan jag köpa Med kallt blod?

Vi rekommenderar att du köper Med kallt blod hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Den 15 november 1959 mördas den förmögne farmaren Herb Clutter, hans hustru, sjuttonåriga dotter och femtonåriga son på familjens gård i Västra Kansas. När man hittar dem är de omsorgsfullt bundna och har skjutits i huvudet från nära håll. Herb Clutter var en man utan fiender, och känd för att aldrig ha kontanter, varken på sig eller hemma. Motivet till mordet är oförklarligt. Den 30 december arresteras i Las Vegas de nyligen frigivna straffångarna Dick Hickock och Perry Smith för mordet på familjen Clutter. Drygt fem år senare, den 14 april 1965, hängs de i Kansas statsfängelse. Dessa data markerar de yttre riktpunkterna i ett massmord som framstår som lika oundvikligt som meningslöst. Med kallt blod växer från en skildring av individuella öden till en bild av skoningslösa sociala mekanismer i det amerikanska samhället, likväl igår som idag.

Utgivande förlag: Bonnier Pocket