Max potta – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Barbro Lindgren

Jämför och hitta det billigaste priset på Max potta innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Max potta är skriven av Barbro Lindgren och gavs ut 2014-03-25.

Max potta som bok, ljudbok eller e-bok.
Max potta

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 75

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Max potta

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Max potta. Boken är skriven av författaren Barbro Lindgren. Rabén &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Max potta var 2014-03-25.

Originalspråket som Barbro Lindgren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage (Board book).

Om du vill läsa Max potta i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 14 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 160 x 150 x 10 mm och den väger så mycket som 150 g. Max potta ISBN är 9789129691320. Max potta är en fristående bok .


Läs Max potta som bok

För dig som vill köpa och läsa Max potta som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 75 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Max potta som ljudbok

Vill du lyssna på Max potta som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Max potta som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Max potta som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Max potta som pocket

Max potta finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Max potta med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Max potta med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Max potta
 • Författare: Barbro Lindgren
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Rabén &amp
 • Utgivningsdatum: 2014-03-25
 • Pris: 75
 • Format: Kartonnage (Board book)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 14
 • Fysiska dimensioner: 160 x 150 x 10 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789129691320

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Max potta?

Max potta är skriven av författaren Barbro Lindgren

När gavs Max potta ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-03-25.

Var kan jag köpa Max potta?

Vi rekommenderar att du köper Max potta hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Barbro Lindgren och Eva Eriksson har i Max-böckerna skapat dramatik för föräldrar och barn i pekboksåldern. Max-böckerna har blivit moderna klassiker och nu kommer de i ny design.

Utgivande förlag: Rabén &amp