Matematikdidaktik i förskolan : att utveckla lekfulla, matematiska barn – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ola Helenius

Jämför och hitta det billigaste priset på Matematikdidaktik i förskolan : att utveckla lekfulla, matematiska barn innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Matematikdidaktik i förskolan : att utveckla lekfulla, matematiska barn är skriven av Ola Helenius och gavs ut 2020-03-12.

Matematikdidaktik i förskolan : att utveckla lekfulla, matematiska barn som bok, ljudbok eller e-bok.
Matematikdidaktik i förskolan : att utveckla lekfulla, matematiska barn

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 332

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Matematikdidaktik i förskolan : att utveckla lekfulla, matematiska barn

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Matematikdidaktik i förskolan : att utveckla lekfulla, matematiska barn. Boken är skriven av författaren Ola Helenius. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Matematikdidaktik i förskolan : att utveckla lekfulla, matematiska barn var 2020-03-12.

Originalspråket som Ola Helenius skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den Eabt.01 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Matematikdidaktik i förskolan : att utveckla lekfulla, matematiska barn i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Matematikdidaktik i förskolan : att utveckla lekfulla, matematiska barn ISBN är 9789151102825. Matematikdidaktik i förskolan : att utveckla lekfulla, matematiska barn är en fristående bok .


Läs Matematikdidaktik i förskolan : att utveckla lekfulla, matematiska barn som bok

För dig som vill köpa och läsa Matematikdidaktik i förskolan : att utveckla lekfulla, matematiska barn som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 332 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Matematikdidaktik i förskolan : att utveckla lekfulla, matematiska barn som ljudbok

Vill du lyssna på Matematikdidaktik i förskolan : att utveckla lekfulla, matematiska barn som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Matematikdidaktik i förskolan : att utveckla lekfulla, matematiska barn som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Matematikdidaktik i förskolan : att utveckla lekfulla, matematiska barn som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Matematikdidaktik i förskolan : att utveckla lekfulla, matematiska barn som pocket

Matematikdidaktik i förskolan : att utveckla lekfulla, matematiska barn finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Matematikdidaktik i förskolan : att utveckla lekfulla, matematiska barn med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Matematikdidaktik i förskolan : att utveckla lekfulla, matematiska barn med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Matematikdidaktik i förskolan : att utveckla lekfulla, matematiska barn
 • Författare: Ola Helenius
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2020-03-12
 • Pris: 332
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Eabt.01
 • ISBN: 9789151102825

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Matematikdidaktik i förskolan : att utveckla lekfulla, matematiska barn?

Matematikdidaktik i förskolan : att utveckla lekfulla, matematiska barn är skriven av författaren Ola Helenius

När gavs Matematikdidaktik i förskolan : att utveckla lekfulla, matematiska barn ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-03-12.

Var kan jag köpa Matematikdidaktik i förskolan : att utveckla lekfulla, matematiska barn?

Vi rekommenderar att du köper Matematikdidaktik i förskolan : att utveckla lekfulla, matematiska barn hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vad är matematik i förskolan? Hur kan man väcka barns nyfikenhet på matematik? I den här boken visar författarna hur man kan utgå från det som barn redan vet och kan, och utifrån ett sådant förhållningssätt arbeta med olika matematiska aspekter i förskolan. I boken ges ett särskilt perspektiv på matematikdidaktik i förskolan, där barnet och leken sätts i centrum. Författarna problematiserar de matematiska målen i förskolans läroplan med hjälp av Alan Bishops sex kulturhistoriska matematiska aktiviteter: leka, förklara, lokalisera, designa, mäta och räkna. Dessa aktiviteter beskriver hur matematik skapas och används i alla mänskliga kulturer. Genom en förståelse för hur dessa aktiviteter fungerar kan man förverkliga de matematiska målen i förskolans läroplan och samtidigt utveckla lekfulla, matematiska barn.I denna reviderade upplaga är innehållet anpassat efter den nya läroplanen för förskolan (Lpfö 18). Boken har också försetts med flera nya exempel, undervisningsbegreppet diskuteras tydligare och arbetet med flerspråkighet i förskolan har lyfts. Bokens författare har under flera år tillsammans bedrivit forskning som fokuserar på förskolans matematik och olika aspekter av den. Författarna är verksamma inom förskollärarprogrammet och andra lärarprogram vid olika lärosäten i Sverige och Norge. De har också skrivit materialet till matematiklyftet för förskola och förskoleklass.

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB