Matematik Origo 2a – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Verner Gerholm

Jämför och hitta det billigaste priset på Matematik Origo 2a innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Matematik Origo 2a är skriven av Verner Gerholm och gavs ut 2019-08-15.

Matematik Origo 2a som bok, ljudbok eller e-bok.
Matematik Origo 2a

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 479

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Matematik Origo 2a

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Matematik Origo 2a. Boken är skriven av författaren Verner Gerholm. Sanoma Utbildning är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Matematik Origo 2a var 2019-08-15.

Originalspråket som Verner Gerholm skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Matematik vilket ger den Ta som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Matematik Origo 2a i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 405 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 255 x 200 x 20 mm och den väger så mycket som 666 g. Matematik Origo 2a ISBN är 9789152350911. Matematik Origo 2a är en fristående bok .


Läs Matematik Origo 2a som bok

För dig som vill köpa och läsa Matematik Origo 2a som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 479 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Matematik Origo 2a som ljudbok

Vill du lyssna på Matematik Origo 2a som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Matematik Origo 2a som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Matematik Origo 2a som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Matematik Origo 2a som pocket

Matematik Origo 2a finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Matematik Origo 2a med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Matematik Origo 2a med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Matematik Origo 2a
 • Författare: Verner Gerholm
 • Genre: Matematik
 • Förlag: Sanoma Utbildning
 • Utgivningsdatum: 2019-08-15
 • Pris: 479
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 405
 • Fysiska dimensioner: 255 x 200 x 20 mm
 • SAB: Ta
 • ISBN: 9789152350911

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Matematik Origo 2a?

Matematik Origo 2a är skriven av författaren Verner Gerholm

När gavs Matematik Origo 2a ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-08-15.

Var kan jag köpa Matematik Origo 2a?

Vi rekommenderar att du köper Matematik Origo 2a hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Matematik Origo för yrkesprogrammen är en efterlängtad nyhet! Till varje kurs finns: 1) Elevbok 2) Lärarguide 3) Kopieringsmaterialet Prov, Övningsblad och Aktiviteter. I Matematik Origo 1a och 2a hittar varje elev uppgifter på just sin nivå. Här finns rikligt med uppgifter på tre nivåer. Att visa att matematik är användbart, är ett bra sätt att fånga elevernas intresse och öka deras motivation. I Matematik Origo för yrkesprogrammen är exempel och uppgifter valda för att visa matematikens relevans. För att matematiken ska bli meningsfull måste den bygga på förståelse. I texterna beskriver vi på ett lättillgängligt sätt de centrala begreppen och metoderna. Samtidigt väjer vi inte för att förklara det som eleverna kan uppfatta som svårt. Varje kapitel inleds med en aktivitet som eleverna kan göra i grupp eller i par. Det är ett bra sätt att få en bild av elevernas förkunskaper, samtidigt som de tränar begreppen på ett lekfullt sätt. På ingressuppslaget konkretiserar vi också vad eleverna ska kunna efter att de har arbetat med kapitlet. I teoritexterna har vi strävat efter att sätta matematiken i ett sammanhang.

Utgivande förlag: Sanoma Utbildning