Matematik 1ABC – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ingeli Jönsson Stegmark

Jämför och hitta det billigaste priset på Matematik 1ABC innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Matematik 1ABC är skriven av Ingeli Jönsson Stegmark och gavs ut 2014-08-04.

Matematik 1ABC som bok, ljudbok eller e-bok.
Matematik 1ABC

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 370

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Matematik 1ABC

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Matematik 1ABC. Boken är skriven av författaren Ingeli Jönsson Stegmark. NA Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Matematik 1ABC var 2014-08-04.

Originalspråket som Ingeli Jönsson Stegmark skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Matematik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Matematik 1ABC i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 330 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 202 x 17 mm och den väger så mycket som 752 g. Matematik 1ABC ISBN är 9789198168112. Matematik 1ABC är en fristående bok .


Läs Matematik 1ABC som bok

För dig som vill köpa och läsa Matematik 1ABC som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 370 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Matematik 1ABC som ljudbok

Vill du lyssna på Matematik 1ABC som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Matematik 1ABC som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Matematik 1ABC som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Matematik 1ABC som pocket

Matematik 1ABC finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Matematik 1ABC med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Matematik 1ABC med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Matematik 1ABC
 • Författare: Ingeli Jönsson Stegmark
 • Genre: Matematik
 • Förlag: NA Förlag
 • Utgivningsdatum: 2014-08-04
 • Pris: 370
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 330
 • Fysiska dimensioner: 225 x 202 x 17 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789198168112

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Matematik 1ABC?

Matematik 1ABC är skriven av författaren Ingeli Jönsson Stegmark

När gavs Matematik 1ABC ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-08-04.

Var kan jag köpa Matematik 1ABC?

Vi rekommenderar att du köper Matematik 1ABC hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Matematik 1ABC är ett mångsidigt läromedel som omfattar samtliga inriktningar i matematik 1 och passar likväl på yrkesförberedande som studieförberedande program. Boken har ett entreprenöriellt förhållningssätt med öppna uppdrag där eleverna kan utgå ifrån sig själva och sina intressen eller program.Upplägget i boken följer en traditionell matematikbok men med fokus på uppdrag, praktiska och laborativa uppgifter på olika nivåer och områden. Den uppmanar till varierande arbetsformer och arbetssätt som utgörs av bland annat undersökande aktiviteter och uppgifter som kan utföras i relevant praxisnära miljö.Några av bokens mer omfattande uppdrag kan med fördel ingå i tematiskt arbete bl.a. statistik och matematikens kulturhistoria.

Utgivande förlag: NA Förlag