Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland

Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gunilla Kindstrand

Jämför och hitta det billigaste priset på Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland är skriven av Gunilla Kindstrand och gavs ut 2019-07-14.

Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland som bok, ljudbok eller e-bok.
Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 289

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland. Boken är skriven av författaren Gunilla Kindstrand. Hälsinglands museum, Helsingiana är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland var 2019-07-14.

Originalspråket som Gunilla Kindstrand skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samlingar Socialhistoria & kulturhistoria vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 192 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 260 x 220 x 25 mm och den väger så mycket som 1009 g. Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland ISBN är 9789198515312. Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland är en fristående bok .


Läs Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland som bok

För dig som vill köpa och läsa Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 289 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland som ljudbok

Vill du lyssna på Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland som pocket

Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland
 • Författare: Gunilla Kindstrand
 • Genre: Samlingar Socialhistoria & kulturhistoria
 • Förlag: Hälsinglands museum, Helsingiana
 • Utgivningsdatum: 2019-07-14
 • Pris: 289
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 192
 • Fysiska dimensioner: 260 x 220 x 25 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789198515312

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland?

Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland är skriven av författaren Gunilla Kindstrand

När gavs Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-07-14.

Var kan jag köpa Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland?

Vi rekommenderar att du köper Mästerfotografen: Hilding Mickelsson och hans Hälsingland hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ingen har påverkat omvärldens bild av Hälsingland så mycket som Hilding Mickelsson. I 50 år var han verksam som fotograf och flitig föreläsare, med Hälsinglands natur, kultur och människor i fokus.Inom flera områden var han en pionjär. Långt före andra lyfte han fram det unika i de rikt smyckade hälsingegårdarna och gjorde omfattande dokumentationer av arkitekturen, inredningsmåleriet och de rikt dekorerade förstukvistarna. Idag ingår flera av gårdarna i världsarvet. Han tog hårda strider mot kemiska bekämpningsmedel i jordbruket och mot orenade fabriksutsläpp då han såg hur de påverkade djur- och växtlivet.När han gick bort 2002 lämnade han cirka 150 000 fotografier efter sig. I den här boken finns ett urval. Några av bilderna är världsberömda, andra publiceras nu för första gången. En rad personer bidrar till att ge ett porträtt av kulturhistorikern, naturkännaren och mästerfotografen Hilding Mickelsson.

Utgivande förlag: Hälsinglands museum, Helsingiana