Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden! – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jessica Hjert

Jämför och hitta det billigaste priset på Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden! innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden! är skriven av Jessica Hjert och gavs ut 2013-11-01.

Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden! som bok, ljudbok eller e-bok.
Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden!

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden!

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden!. Boken är skriven av författaren Jessica Hjert. Nestor förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden! var 2013-11-01.

Originalspråket som Jessica Hjert skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Hälsa vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden! i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 176 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 10 mm och den väger så mycket som 340 g. Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden! ISBN är 9789198130201. Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden! är en fristående bok .


Läs Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden! som bok

För dig som vill köpa och läsa Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden! som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden! som ljudbok

Vill du lyssna på Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden! som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden! som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden! som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden! som pocket

Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden! finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden! med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden! med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden!
 • Författare: Jessica Hjert
 • Genre: Hälsa
 • Förlag: Nestor förlag
 • Utgivningsdatum: 2013-11-01
 • Pris: 189
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 176
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789198130201

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden!?

Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden! är skriven av författaren Jessica Hjert

När gavs Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden! ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-11-01.

Var kan jag köpa Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden!?

Vi rekommenderar att du köper Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden! hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Tycker du att det är jobbigt att vara förälder? Vantrivs du i din mammaroll eller känner du disharmoni i föräldraskpet? Du är inte ensam! I måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden berättar 16 mammor om allt från förlossning till samliv. Boken skildrar småbarnslivet från den mörka sidan där oro, ångest och förbjudna tankar ligger i fokus.I denna oretuscherade bok gör författaren upp med offentliga lögner samtidigt som hon ärligt och självutlämnande beskriver småbarnslivet.Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden är en bok som ifrågasätter det mysiga mammlivet, en bok som behövs!Jessica Hjert är småbarnsmamman som tröttnade på det “sociala spelet” där den lyckligaste familjen vinner. Boken blev till som ett resultat av det hon själv saknade i början av sitt föräldraskap- någon som inte förminskade hennes upplevelser eller känslor och som vågade uttrycka att livet som småbarnsförälder då och då suger.Jessica Hjert är beteendevetare med kandidatexamen i psykologi. Måste alla vara så jävla lyckliga hela tiden är hennes debut som författare.

Utgivande förlag: Nestor förlag