Massagesagor – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Susanne Tandberg Bersell

Jämför och hitta det billigaste priset på Massagesagor innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Massagesagor är skriven av Susanne Tandberg Bersell och gavs ut 2013-05-13.

Massagesagor som bok, ljudbok eller e-bok.
Massagesagor

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 309

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Massagesagor

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Massagesagor. Boken är skriven av författaren Susanne Tandberg Bersell. Susanne Tandberg Bergell / Birgitta Blom är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Massagesagor var 2013-05-13.

Originalspråket som Susanne Tandberg Bersell skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den Vma,615.822083 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Spiral.

Om du vill läsa Massagesagor i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 39 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 280 x 100 mm och den väger så mycket som 446 g. Massagesagor ISBN är . Massagesagor är en fristående bok .


Läs Massagesagor som bok

För dig som vill köpa och läsa Massagesagor som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 309 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Massagesagor som ljudbok

Vill du lyssna på Massagesagor som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Massagesagor som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Massagesagor som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Massagesagor som pocket

Massagesagor finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Massagesagor med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Massagesagor med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Massagesagor
 • Författare: Susanne Tandberg Bersell
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Susanne Tandberg Bergell / Birgitta Blom
 • Utgivningsdatum: 2013-05-13
 • Pris: 309
 • Format: Spiral
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 39
 • Fysiska dimensioner: 215 x 280 x 100 mm
 • SAB: Vma,615.822083
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Massagesagor?

Massagesagor är skriven av författaren Susanne Tandberg Bersell

När gavs Massagesagor ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-05-13.

Var kan jag köpa Massagesagor?

Vi rekommenderar att du köper Massagesagor hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vi hoppas att den här boken kan bidra till att man kan förena en stunds sagoberättande med att barnen får massage, eller ger varandra massage.Vi har försökt skapa ramsor och berättelser som är lekfulla och spännande att höra och kombinerat dem med massagerörelser som i de flesta fall är så enkla att barnen lätt kan lära sig att massera varandra.Till varje ramsa och saga finns tydliga instruktionsbilder och en inläst CD med ramsorna och sagorna.Massage ges på många förskolor. Pedagogerna vittnar om positiva effekter som uppstår både för det enskilda barnet och för barngruppen.Att ge och få massage kan vara ett sätt att stärka barnets självförtroende, självbild och empati.Vi som har skrivit den här boken har arbetat inom förskolan i många år. Under senare år har barnmassage varit en självklar del i vår verksamhet. För att må bra behöver vi alla, både barn och vuxna, få möjlighet att stilla oss. Men vi har också märkt att det ofta kan vara svårt att skapa de där tillfällena av lugn och ro. Att få ge och ta emot massage kan vara ett sätt att skapa sådana stunder.Flera av våra finger- och ansiktsramsor har massagerörelser som kan fungera både inomhus under en sagostund och utomhus.Boken innehåller förutom finger-, fot-, och ansiktsramsor några massagesagor med rörelser för rygg och ben.Vi har valt få massagerörelser till varje ramsa och saga. Tanken är att underlätta för nybörjare och inte minst för att barn lätt ska kunna se och utföra massagerörelserna på varandra.Barnmassage ska alltid ges med lätt tryck och lätta svepande rörelser.

Utgivande förlag: Susanne Tandberg Bergell / Birgitta Blom