Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lena Halldenius

Jämför och hitta det billigaste priset på Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar är skriven av Lena Halldenius och gavs ut 2016-09-22.

Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar som bok, ljudbok eller e-bok.
Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar. Boken är skriven av författaren Lena Halldenius. Bokförlaget Thales är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar var 2016-09-22.

Originalspråket som Lena Halldenius skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Feminism & feministisk teori Filosofi vilket ger den Db som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 222 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 135 x 15 mm och den väger så mycket som 315 g. Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar ISBN är 9789172351059. Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar är en fristående bok .


Läs Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar som bok

För dig som vill köpa och läsa Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar som ljudbok

Vill du lyssna på Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar som pocket

Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar
 • Författare: Lena Halldenius
 • Genre: Feminism & feministisk teori Filosofi
 • Förlag: Bokförlaget Thales
 • Utgivningsdatum: 2016-09-22
 • Pris: 149
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 222
 • Fysiska dimensioner: 200 x 135 x 15 mm
 • SAB: Db
 • ISBN: 9789172351059

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar?

Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar är skriven av författaren Lena Halldenius

När gavs Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-09-22.

Var kan jag köpa Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar?

Vi rekommenderar att du köper Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I Mary Wollstonecraft, feminismen och frihetens förutsättningar tar Lena Halldenius sig an Wollstonecrafts hela författarskap, med fokus på hennes idéer om frihet, jämlikhet, rättigheter, demokrati och ägande. Halldenius visar hur feministen Wollstonecraft utmanade det republikanska tänkandet inifrån, genom att avslöja den hycklande dubbelhet som hävdar rättigheter för alla samtidigt som kvinnor förnekas medborgarskap och självständighet. Wollstonecraft var unik i sin utforskning av osjälvständigheten som levd erfarenhet. Boken ger en djup inblick i ett unikt författarskap och dess intellektuella samtid.

Utgivande förlag: Bokförlaget Thales