Mary Ventura & det nionde kungariket

Mary Ventura & det nionde kungariket – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sylvia Plath

Jämför och hitta det billigaste priset på Mary Ventura & det nionde kungariket innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mary Ventura & det nionde kungariket är skriven av Sylvia Plath och gavs ut .

Mary Ventura & det nionde kungariket som bok, ljudbok eller e-bok.
Mary Ventura & det nionde kungariket

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 192

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Mary Ventura & det nionde kungariket

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mary Ventura & det nionde kungariket. Boken är skriven av författaren Sylvia Plath. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mary Ventura & det nionde kungariket var .

Originalspråket som Sylvia Plath skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Mary Ventura & det nionde kungariket är det: 9789180237420.


Läs Mary Ventura & det nionde kungariket som bok

För dig som vill köpa och läsa Mary Ventura & det nionde kungariket som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 192 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mary Ventura & det nionde kungariket som ljudbok

Vill du lyssna på Mary Ventura & det nionde kungariket som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Mary Ventura & det nionde kungariket som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mary Ventura & det nionde kungariket som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mary Ventura & det nionde kungariket som pocket

Mary Ventura & det nionde kungariket finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mary Ventura & det nionde kungariket med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mary Ventura & det nionde kungariket med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Mary Ventura & det nionde kungariket
  • Författare: Sylvia Plath
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Modernista
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 192
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180237420

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mary Ventura & det nionde kungariket?

Mary Ventura & det nionde kungariket är skriven av författaren Sylvia Plath

När gavs Mary Ventura & det nionde kungariket ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Mary Ventura & det nionde kungariket?

Vi rekommenderar att du köper Mary Ventura & det nionde kungariket hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

<b>Postumt Sylvia Plath-verk för första gången i svensk översättning</b> <b>»Sylvia Plaths novell är omtumlande för läsaren, på förrädiska, oväntade sätt. Titta noga och det finns ett nytt perspektiv här – på hur, och varför, vi fortfarande läser Plath i dag.« New York Times</b> Sylvia Plath skrev <i>Mary Ventura & det nionde kungariket</i> 1952 när hon var 20 år gammal, men novellen – som nu har en unik plats i hennes samlade verk – publicerades postumt först 2019. Det är en symbolisk, allegorisk berättelse om en ung kvinnas tågresa till »det nionde kungariket«. En historia om en kvinnas uppror mot konventionerna och hur hon börjar ta kontroll över sitt eget liv. <i>Mary Ventura & det nionde kungariket </i>ges nu ut för första gången på svenska, i översättning av Maria Nääs och med ett nyskrivet förord av litteraturkritikern Björn Kohlström. SYLVIA PLATH föddes i Boston 1932. Efter att ha skrivit en avhandling om Fjodor Dostojevskij kom hon i mitten av 1950-talet till England som Fulbrightstipendiat. Debutboken <i>The Colossus</i> utkom 1960, men det var med den postuma utgåvan av <i>Ariel </i>1965 som hennes rykte verkligen började växa. Under hela livet led Plath av svåra depressioner. Hon begick självmord 1963.

Utgivande förlag: Modernista