Mary, spöket och resan genom natten – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Roddy Doyle

Jämför och hitta det billigaste priset på Mary, spöket och resan genom natten innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mary, spöket och resan genom natten är skriven av Roddy Doyle och gavs ut 2013-09-30.

Mary, spöket och resan genom natten som bok, ljudbok eller e-bok.
Mary, spöket och resan genom natten

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mary, spöket och resan genom natten

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mary, spöket och resan genom natten. Boken är skriven av författaren Roddy Doyle. Alfabeta är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mary, spöket och resan genom natten var 2013-09-30.

Originalspråket som Roddy Doyle skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hcg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Mary, spöket och resan genom natten i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 187 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 15 mm och den väger så mycket som 334 g. Mary, spöket och resan genom natten ISBN är 9789150115628. Mary, spöket och resan genom natten är en fristående bok .


Läs Mary, spöket och resan genom natten som bok

För dig som vill köpa och läsa Mary, spöket och resan genom natten som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mary, spöket och resan genom natten som ljudbok

Vill du lyssna på Mary, spöket och resan genom natten som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mary, spöket och resan genom natten som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mary, spöket och resan genom natten som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mary, spöket och resan genom natten som pocket

Mary, spöket och resan genom natten finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mary, spöket och resan genom natten med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mary, spöket och resan genom natten med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mary, spöket och resan genom natten
 • Författare: Roddy Doyle
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Alfabeta
 • Utgivningsdatum: 2013-09-30
 • Pris: 119
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 187
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 15 mm
 • SAB: Hcg
 • ISBN: 9789150115628

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mary, spöket och resan genom natten?

Mary, spöket och resan genom natten är skriven av författaren Roddy Doyle

När gavs Mary, spöket och resan genom natten ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-09-30.

Var kan jag köpa Mary, spöket och resan genom natten?

Vi rekommenderar att du köper Mary, spöket och resan genom natten hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Mary, spöket och resan genom natten är ett sprakande äventyr fyllt av drastisk humor, ömsint vemod, realism och magi. Den har översatts till ett flertal språk, och älskas av både läsare och kritiker.Tolvåriga Mary OHaras kära mormor Emer är döende. Varje kväll besöker Mary henne på sjukhuset och ingenting tyder på att Emer någonsin kommer kunna ta sig därifrån. Men så en dag dyker en mystisk kvinna upp. Säg åt din mormor att allt kommer att gå bra, viskar hon till Mary. Kvinnan visar sig vara Emers döda mor som inte lämnat sin dotters sida.Nu vill hon hjälpa Emer att ta farväl av sina nära och kära och våga släppa taget om livet. Så kommer det sig att fyra generationer kvinnor en mörk natt ger sig ut på en magisk resa.

Utgivande förlag: Alfabeta