Märta och hästfesten – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Erika Eklund Wilson

Jämför och hitta det billigaste priset på Märta och hästfesten innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Märta och hästfesten är skriven av Erika Eklund Wilson och gavs ut 2021-12-27.

Märta och hästfesten som bok, ljudbok eller e-bok.
Märta och hästfesten

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 79

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Märta och hästfesten

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Märta och hästfesten. Boken är skriven av författaren Erika Eklund Wilson. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Märta och hästfesten var 2021-12-27.

Originalspråket som Erika Eklund Wilson skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Märta och hästfesten är det: 9789179771096.


Läs Märta och hästfesten som bok

För dig som vill köpa och läsa Märta och hästfesten som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 79 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Märta och hästfesten som ljudbok

Vill du lyssna på Märta och hästfesten som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Märta och hästfesten som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Märta och hästfesten som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Märta och hästfesten som pocket

Märta och hästfesten finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Märta och hästfesten med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Märta och hästfesten med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Märta och hästfesten
  • Författare: Erika Eklund Wilson
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-12-27
  • Pris: 79
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179771096

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Märta och hästfesten?

Märta och hästfesten är skriven av författaren Erika Eklund Wilson

När gavs Märta och hästfesten ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-12-27.

Var kan jag köpa Märta och hästfesten?

Vi rekommenderar att du köper Märta och hästfesten hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Märtas ridskola fyller år och det ska bli stort kalas med både ryttare och hästar. Men Märta och bästisen Maja får inte komma! Just precis den dagen har de nämligen lovat att följa med Majas mamma och rida islandshäst. Märta, som brukar älska att rida islandshäst, får en dålig dag i skogen. Allt känns trist. Men så hör hon musik och skratt på avstånd… vad kan det vara? Kanske ett kalas? En ny fristående bok i serien om Märta – hästälskaren som också är lite rädd för hästar. Perfekt nybörjarläsning för alla som tycker om djur!

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen