Märkt

Märkt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Frida Moisto

Jämför och hitta det billigaste priset på Märkt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Märkt är skriven av Frida Moisto och gavs ut .

Märkt som bok, ljudbok eller e-bok.
Märkt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 232

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Märkt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Märkt. Boken är skriven av författaren Frida Moisto. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Märkt var .

Originalspråket som Frida Moisto skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Märkt är det: 9789180312776.


Läs Märkt som bok

För dig som vill köpa och läsa Märkt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 232 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Märkt som ljudbok

Vill du lyssna på Märkt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Märkt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Märkt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Märkt som pocket

Märkt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Märkt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Märkt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Märkt
  • Författare: Frida Moisto
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Bokfabriken
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 232
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180312776

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Märkt?

Märkt är skriven av författaren Frida Moisto

När gavs Märkt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Märkt?

Vi rekommenderar att du köper Märkt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Poliskommissarie Lisa Engström sitter inlåst på psyk misstänkt för mord, utan kontakt med omvärlden. Hennes kollega Bobbo försöker desperat få reda på vad som pågår, men deras chef Sten Johansson är förtegen. När Lisa nästan dödar en vårdare och rymmer från sjukhuset verkar allt hopp om hon ska kunna komma tillbaka i tjänst vara ute. Samtidigt hittas en ung flicka brutalt mördad utanför ett HVB-hem i Huskvarna. Flickan har åkt in och ut på både psyket och olika hem, och utredningen leder polisen till en gård utanför Jönköping. Polisteamet undersöker verksamheten, men den hemlighetsfulle ägaren försvårar arbetet. Vad döljer sig egentligen bakom den lantliga idyllen? De tvingas fatta ett drastiskt beslut och efter det finns ingen återvändo. <i>Märkt</i> är den fjärde fristående delen i serien om Lisa Engström vid Jönköpingspolisen.   FRIDA MOISTO är författare och sjuksköterska (och opinionsbildare/debattör, skriver initierade inlägg i debatten om sjukvården i Jönköping). Hon bor i Jönköping med man och två barn. Hon har skapat karaktären Lisa Engström, poliskommissarien som tar sig an både egna och andras demoner, på sitt eget sätt. Missa inte de tidigare titlarna i serien <i>Som nitroglycerin,</i> <i>Drakar lyfter i motvind </i>och <i>Napalm</i>.   "Wow vilken stark läsupplevelse! Jönköpings deckardrottning Frida Moisto har gjort det igen – skrivit ännu en briljant bok. Frida kan verkligen konsten att skriva spänning som berör och kryper under skinnet på en." – Kulturladyn "Jag älskar Lisa Engström och det har jag gjort sedan dag ett. Hon är märklig, ett sprängmedel, en naturkraft och min idol. <i>Märkt</i> är en riktigt bra bok och ett perfekt komplement till de tidigare delarna om Lisa Engström. Läs boken och känn pulsen dåna i öronen!" – Zannaspennaobok "Det här är en riktigt spännande bok. Den var svår att sluta lyssna på, innehåller ryslig spänning, det är välskrivna karaktärer och miljöer." – Bokblossa

Utgivande förlag: Bokfabriken