Marie Fredriksson i fokus : melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Marie Fredriksson

Jämför och hitta det billigaste priset på Marie Fredriksson i fokus : melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Marie Fredriksson i fokus : melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar är skriven av Marie Fredriksson och gavs ut 2020-03-06.

Marie Fredriksson i fokus : melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar som bok, ljudbok eller e-bok.
Marie Fredriksson i fokus : melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Marie Fredriksson i fokus : melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Marie Fredriksson i fokus : melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar. Boken är skriven av författaren Marie Fredriksson. Notfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Marie Fredriksson i fokus : melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar var 2020-03-06.

Originalspråket som Marie Fredriksson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Musikaler vilket ger den Xx som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Marie Fredriksson i fokus : melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 260 x 200 x 5 mm och den väger så mycket som . Marie Fredriksson i fokus : melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar ISBN är 9789188937209. Marie Fredriksson i fokus : melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar är en fristående bok .


Läs Marie Fredriksson i fokus : melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar som bok

För dig som vill köpa och läsa Marie Fredriksson i fokus : melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Marie Fredriksson i fokus : melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar som ljudbok

Vill du lyssna på Marie Fredriksson i fokus : melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Marie Fredriksson i fokus : melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Marie Fredriksson i fokus : melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Marie Fredriksson i fokus : melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar som pocket

Marie Fredriksson i fokus : melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Marie Fredriksson i fokus : melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Marie Fredriksson i fokus : melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Marie Fredriksson i fokus : melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar
 • Författare: Marie Fredriksson
 • Genre: Musikaler
 • Förlag: Notfabriken
 • Utgivningsdatum: 2020-03-06
 • Pris: 159
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 260 x 200 x 5 mm
 • SAB: Xx
 • ISBN: 9789188937209

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Marie Fredriksson i fokus : melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar?

Marie Fredriksson i fokus : melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar är skriven av författaren Marie Fredriksson

När gavs Marie Fredriksson i fokus : melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-03-06.

Var kan jag köpa Marie Fredriksson i fokus : melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar?

Vi rekommenderar att du köper Marie Fredriksson i fokus : melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Melodi, text och ackord till tolv favoritlåtar: Där du andas, Den bästa dagen, Efter stormen, Ett hus vid havet, It Must Have Been Love, Listen To Your Heart, Mot okända hav, Sparvöga, The Look, Tro, Ännu doftar kärlek, Äntligen.

Utgivande förlag: Notfabriken