Maria Nilsson Thore Samlade sagor – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Maria Nilsson Thore

Jämför och hitta det billigaste priset på Maria Nilsson Thore Samlade sagor innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Maria Nilsson Thore Samlade sagor är skriven av Maria Nilsson Thore och gavs ut 2021-10-01.

Maria Nilsson Thore Samlade sagor som bok, ljudbok eller e-bok.
Maria Nilsson Thore Samlade sagor

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 249

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Maria Nilsson Thore Samlade sagor

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Maria Nilsson Thore Samlade sagor. Boken är skriven av författaren Maria Nilsson Thore. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Maria Nilsson Thore Samlade sagor var 2021-10-01.

Originalspråket som Maria Nilsson Thore skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Maria Nilsson Thore Samlade sagor är det: 9789179754679.


Läs Maria Nilsson Thore Samlade sagor som bok

För dig som vill köpa och läsa Maria Nilsson Thore Samlade sagor som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 249 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Maria Nilsson Thore Samlade sagor som ljudbok

Vill du lyssna på Maria Nilsson Thore Samlade sagor som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Maria Nilsson Thore Samlade sagor som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Maria Nilsson Thore Samlade sagor som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Maria Nilsson Thore Samlade sagor som pocket

Maria Nilsson Thore Samlade sagor finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Maria Nilsson Thore Samlade sagor med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Maria Nilsson Thore Samlade sagor med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Maria Nilsson Thore Samlade sagor
  • Författare: Maria Nilsson Thore
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-10-01
  • Pris: 249
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179754679

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Maria Nilsson Thore Samlade sagor?

Maria Nilsson Thore Samlade sagor är skriven av författaren Maria Nilsson Thore

När gavs Maria Nilsson Thore Samlade sagor ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-10-01.

Var kan jag köpa Maria Nilsson Thore Samlade sagor?

Vi rekommenderar att du köper Maria Nilsson Thore Samlade sagor hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Praktfull sagosamling för alla åldrar! Med säker linje och flödande akvarell har Maria Nilsson Thore genom åren gett oss mängder av stämningsfulla bildvärldar att utforska. I hennes böcker har vi, bland andra, fått möta geparden Petra och hennes prick, ett gäng radhus-zebror och frihetstörstande burfåglar; två vänner separerade av ett hav, en levnadsglad hamster och tre små förskoleknattar. Med en filosofisk finurlighet skildrar Maria Nilsson Thore både det stora och det lilla i livet, och med osviklig värme och humor har hon skapat bilderböcker som man vill återkomma till om och om igen. I denna generösa samlingsbok återfinns nio av hennes bilderböcker i sin helhet: "Petras prick", "Bus och Frö på varsin ö", "Treo, Enis och en till", "Vem ser Dim?", "Livet på en pinne", "Chinos tjocka kinder", "En egen flock", "Alla tre vilar" och "Knorr, Koko och siffran 7". Boken avslutas dessutom med en unik "behind the scenes" med fördjupning i hur en bok blir till.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen