Maratonkoden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Fredrik Tedborn

Jämför och hitta det billigaste priset på Maratonkoden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Maratonkoden är skriven av Fredrik Tedborn och gavs ut 2016-06-03.

Maratonkoden som bok, ljudbok eller e-bok.
Maratonkoden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Maratonkoden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Maratonkoden. Boken är skriven av författaren Fredrik Tedborn. Panadact förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Maratonkoden var 2016-06-03.

Originalspråket som Fredrik Tedborn skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Maraton- & terränglöpning vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Maratonkoden i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 230 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 150 x 10 mm och den väger så mycket som 375 g. Maratonkoden ISBN är 9789163911224. Maratonkoden är en fristående bok .


Läs Maratonkoden som bok

För dig som vill köpa och läsa Maratonkoden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Maratonkoden som ljudbok

Vill du lyssna på Maratonkoden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Maratonkoden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Maratonkoden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Maratonkoden som pocket

Maratonkoden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Maratonkoden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Maratonkoden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Maratonkoden
 • Författare: Fredrik Tedborn
 • Genre: Maraton- & terränglöpning
 • Förlag: Panadact förlag
 • Utgivningsdatum: 2016-06-03
 • Pris: 119
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 230
 • Fysiska dimensioner: 220 x 150 x 10 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789163911224

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Maratonkoden?

Maratonkoden är skriven av författaren Fredrik Tedborn

När gavs Maratonkoden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-06-03.

Var kan jag köpa Maratonkoden?

Vi rekommenderar att du köper Maratonkoden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Kjell-Erik Ståhl och Tommy Persson är Sveriges genom tiderna snabbaste maratonlöpare. De långa skåningarna var konkurrenterna på 1980-talet och segrade i internationella maratonlopp. Tillsammans dominerar de fortfarande statistiken över de främsta svenska resultaten och Kjell-Erik Ståhls rekord från 1983 står sig fortfarande. Vad gjorde att de blev så framgångsrika och hur kommer det sig att deras tider ännu står sig i ett svenskt perspektiv trots att fler än någonsin springer maratonlopp? I den här boken berättar de om sina löparkarriärer och varför de blev så bra. Genom intervjuer, tidigare opublicerade träningsdagböcker och bilder får du en inblick i deras personligheter, deras drivkrafter och hur de tränade. Dessutom får du från experter, forskare och andra landslagslöpare ytterligare förklaringar till varför just de knäckte koden.Det här är en bok för dig som är nyfiken på två löparlegendarer och för dig som vill ha koden till maraton. Men det är även en bok för dig som bara vill inspireras till utveckling i din löpning. Om författaren:Fredrik Tedborn (f 1967) bor i Vaxholm och är löpare, civilekonom och egenföretagare. Han har en bakgrund som längdskidåkare på elitnivå och har ägnat sig åt löpning sedan elva års ålder – och har fortfarande inte lyckats lägga av. De senaste åren har han sprungit flera maratonlopp och 2015 vann han sin åldersklass i Berlin Marathon på 2.33.48

Utgivande förlag: Panadact förlag