Människors miljöer – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Britt-Inger Olsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Människors miljöer innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Människors miljöer är skriven av Britt-Inger Olsson och gavs ut 2011-11-16.

Människors miljöer som bok, ljudbok eller e-bok.
Människors miljöer

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 451

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Människors miljöer

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Människors miljöer. Boken är skriven av författaren Britt-Inger Olsson. Liber är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Människors miljöer var 2011-11-16.

Originalspråket som Britt-Inger Olsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Do,150 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Människors miljöer i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 184 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 214 x 152 x 14 mm och den väger så mycket som 270 g. Människors miljöer ISBN är 9789147103508. Människors miljöer är en del av serien: Människors miljöer.


Läs Människors miljöer som bok

För dig som vill köpa och läsa Människors miljöer som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 451 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Människors miljöer som ljudbok

Vill du lyssna på Människors miljöer som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Människors miljöer som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Människors miljöer som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Människors miljöer som pocket

Människors miljöer finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Människors miljöer med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Människors miljöer med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Människors miljöer
 • Författare: Britt-Inger Olsson
 • Genre:
 • Förlag: Liber
 • Utgivningsdatum: 2011-11-16
 • Pris: 451
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 184
 • Fysiska dimensioner: 214 x 152 x 14 mm
 • SAB: Do,150
 • ISBN: 9789147103508

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Människors miljöer?

Människors miljöer är skriven av författaren Britt-Inger Olsson

När gavs Människors miljöer ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-11-16.

Var kan jag köpa Människors miljöer?

Vi rekommenderar att du köper Människors miljöer hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Vi föds alla in i en viss tidsperiod, på en bestämd plats och i en bestämd social miljö. Våra livsvillkor är mycket olika, men vi måste alla lära oss hantera den livssituation vi fötts till och skapa vårt eget liv.Läs merMänniskors miljöer handlar om detta och om hur vi människor möter, bemöter och samspelar med varandra. Vad vi bär med oss av livshistoria och uppfattningar vid möten med andra. Hur bra eller dåligt vi känner oss själva och hur vår inlevelse och förståelse av andra påverkar hur vi upplever och tolkar andra människor.I början på varje kapitel finns en uppgift som aktiverar eleverna redan inledningsvis. Därefter varvas texten med diskussionsuppgifter och reflektionsövningar samt fallbeskrivningar med tillhörande uppgifter. Varje kapitel avslutas med ytterligare övningar som bearbetar och fördjupar texten. I slutet på kapitlet finns också en sammanfattning som både kan inleda och avsluta arbetsområdet. För att underlätta inläsning finns marginalord utsatta vid texten.Utmärkande drag- Den mänskliga kreativiteten och den sociala gemenskapens betydelse är ett övergripande tema- Varje kapitel inleds med en elevuppgift för att aktivera läsaren- Faktatexten varvas med diskussionsuppgifter, reflektionsövningar och fallbeskrivningarOm författarnaVi har skrivit våra läroböcker utifrån en pedagogik där man genom fallbeskrivningar kombinerat med reflektions- och diskussionsuppgifter kan skapa en plattform för lärande som engagerar både elevernas rationella kompetens och deras empatiska förmåga.Britt-Inger Olsson är gymnasielärare i barn- och fritidsämnen och psykologi, samt specialpedagog och lärare på högskolan i specialpedagogik. Kurt Olsson är gymnasielärare i filosofi, religionskunskap och svenska.

Utgivande förlag: Liber