Människan vaknar Långskallarna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Helena Frykstrand

Jämför och hitta det billigaste priset på Människan vaknar Långskallarna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Människan vaknar Långskallarna är skriven av Helena Frykstrand och gavs ut 2014-09-10.

Människan vaknar Långskallarna som bok, ljudbok eller e-bok.
Människan vaknar Långskallarna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Människan vaknar Långskallarna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Människan vaknar Långskallarna. Boken är skriven av författaren Helena Frykstrand. Helhetens förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Människan vaknar Långskallarna var 2014-09-10.

Originalspråket som Helena Frykstrand skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biografier vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Människan vaknar Långskallarna i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 162 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 232 x 135 x 11 mm och den väger så mycket som 206 g. Människan vaknar Långskallarna ISBN är 9789163763083. Människan vaknar Långskallarna är en fristående bok .


Läs Människan vaknar Långskallarna som bok

För dig som vill köpa och läsa Människan vaknar Långskallarna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Människan vaknar Långskallarna som ljudbok

Vill du lyssna på Människan vaknar Långskallarna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Människan vaknar Långskallarna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Människan vaknar Långskallarna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Människan vaknar Långskallarna som pocket

Människan vaknar Långskallarna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Människan vaknar Långskallarna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Människan vaknar Långskallarna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Människan vaknar Långskallarna
 • Författare: Helena Frykstrand
 • Genre: Biografier
 • Förlag: Helhetens förlag
 • Utgivningsdatum: 2014-09-10
 • Pris: 229
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 162
 • Fysiska dimensioner: 232 x 135 x 11 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789163763083

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Människan vaknar Långskallarna?

Människan vaknar Långskallarna är skriven av författaren Helena Frykstrand

När gavs Människan vaknar Långskallarna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-09-10.

Var kan jag köpa Människan vaknar Långskallarna?

Vi rekommenderar att du köper Människan vaknar Långskallarna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vi måste vakna upp ur vårt tekniska dagdrömmeri, är den flammande appell som Långskallen Cheeta förmedlade till de båda författarna. Hela vår nuvarande civilisation är hotad om vi inte genast börjar samarbeta med naturen.Pia och Helena reste till Peru för att utforska de fynd av långskallar som påträffats där. Men resan fick ett helt annat innehåll när Cheeta kom in i bilden. Det blev en resa genom flera dimensioner. Cheeta undervisade dem om hur hennes förfäder levde med kärleken som samhällssystem. Hon berättar om hur de fortfarande lever högt uppe i Anderna. Hon påvisar att livskvalitén avtar när vattnet, jorden och luften håller på att fördärvas. Dessa energikällor blir förstörda när förgiftning, råvaruplundring och nedskräpning bryter ned livsprocesserna. Fortsätter vi konstgödsla åkrarna så slutar det med att marken inte förmår mer och övergår till ökenområde. När en matförgiftning bryter ut får författarna tid att samtala om Cheetas vägledning och de kommer till djupa och omstörtande insikter. Författarna påvisar mörkret som råder i världen, men där finns också ljus om vi vill ta det till oss och följa kärlekens universella lagar.Långskallar är en ras, ett folkslag som bland annat hade mycket större och längre skallar än genomsnittsmänniskan. Sådana skallar har hittas över hela jorden och särskilt många i Paracas, Peru. Många av Egyptens faraoner var långskallar, till exempel Tuthankhamon och Echnaton, liksom Nefertiti och hennes döttrar.Nyligen undersökta DNA prover från en välbevarad långskalle visar att den delvis har samma DNA som dagens människa, men den har också annat DNA, som inte finns i mänskligt eller djuriskt liv här på jorden. Vi ser det som bevis på att långskallarna härstammar från en annan planet. Boken innehåller information och bilder på långskallar och andra avvikande skallar.

Utgivande förlag: Helhetens förlag