Mannen i mitten : ett spiondrama i kallakrigskultur – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Marie Cronqvist

Jämför och hitta det billigaste priset på Mannen i mitten : ett spiondrama i kallakrigskultur innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mannen i mitten : ett spiondrama i kallakrigskultur är skriven av Marie Cronqvist och gavs ut 2004-06-01.

Mannen i mitten : ett spiondrama i kallakrigskultur som bok, ljudbok eller e-bok.
Mannen i mitten : ett spiondrama i kallakrigskultur

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mannen i mitten : ett spiondrama i kallakrigskultur

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mannen i mitten : ett spiondrama i kallakrigskultur. Boken är skriven av författaren Marie Cronqvist. Carlsson är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mannen i mitten : ett spiondrama i kallakrigskultur var 2004-06-01.

Originalspråket som Marie Cronqvist skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Historia: särskilda händelser & ämnen Litteraturvetenskap: från 1900 Militär underrättelseverksamhet vilket ger den Kc.55,Bs-c:k.55 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Mannen i mitten : ett spiondrama i kallakrigskultur i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 340 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 170 x 30 mm och den väger så mycket som 780 g. Mannen i mitten : ett spiondrama i kallakrigskultur ISBN är 9789172035874. Mannen i mitten : ett spiondrama i kallakrigskultur är en fristående bok .


Läs Mannen i mitten : ett spiondrama i kallakrigskultur som bok

För dig som vill köpa och läsa Mannen i mitten : ett spiondrama i kallakrigskultur som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mannen i mitten : ett spiondrama i kallakrigskultur som ljudbok

Vill du lyssna på Mannen i mitten : ett spiondrama i kallakrigskultur som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mannen i mitten : ett spiondrama i kallakrigskultur som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mannen i mitten : ett spiondrama i kallakrigskultur som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mannen i mitten : ett spiondrama i kallakrigskultur som pocket

Mannen i mitten : ett spiondrama i kallakrigskultur finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mannen i mitten : ett spiondrama i kallakrigskultur med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mannen i mitten : ett spiondrama i kallakrigskultur med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mannen i mitten : ett spiondrama i kallakrigskultur
 • Författare: Marie Cronqvist
 • Genre: Historia: särskilda händelser & ämnen Litteraturvetenskap: från 1900 Militär underrättelseverksamhet
 • Förlag: Carlsson
 • Utgivningsdatum: 2004-06-01
 • Pris: 189
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 340
 • Fysiska dimensioner: 220 x 170 x 30 mm
 • SAB: Kc.55,Bs-c:k.55
 • ISBN: 9789172035874

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mannen i mitten : ett spiondrama i kallakrigskultur?

Mannen i mitten : ett spiondrama i kallakrigskultur är skriven av författaren Marie Cronqvist

När gavs Mannen i mitten : ett spiondrama i kallakrigskultur ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2004-06-01.

Var kan jag köpa Mannen i mitten : ett spiondrama i kallakrigskultur?

Vi rekommenderar att du köper Mannen i mitten : ett spiondrama i kallakrigskultur hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Spionen efter andra världskriget, återspeglad i olika medier, granskas av en historiker. Fiktion möter verklighet och den dramatiska berättelsen står i centrum. I bakgrunden skymtar folkhem och neutralitet som värderingsjämförelse. Vilka värderingar framträder hos hjältar och antihjältar?

Utgivande förlag: Carlsson