Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Magnus Montelius

Jämför och hitta det billigaste priset på Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi är skriven av Magnus Montelius och gavs ut 2012-10-15.

Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi som bok, ljudbok eller e-bok.
Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi. Boken är skriven av författaren Magnus Montelius. Månpocket är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi var 2012-10-15.

Originalspråket som Magnus Montelius skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 349 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 20 mm och den väger så mycket som 200 g. Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi ISBN är 9789175031064. Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi är en fristående bok .


Läs Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi som bok

För dig som vill köpa och läsa Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi som ljudbok

Vill du lyssna på Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi som pocket

Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi
 • Författare: Magnus Montelius
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Månpocket
 • Utgivningsdatum: 2012-10-15
 • Pris: 59
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 349
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 20 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789175031064

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi?

Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi är skriven av författaren Magnus Montelius

När gavs Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-10-15.

Var kan jag köpa Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi?

Vi rekommenderar att du köper Mannen från Albanien : en roman om ett förräderi hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Storslagen spionhistoria i imponerande debutDet är hösten 1990 och järnridån har nästan helt rämnat. I Stockholm faller en man ned från Erstaterrassen och omkommer. Han har ett albanskt pass på sig men hans existens förnekas av de albanska myndighetrna. Tre personer dyker upp på olycksplatsen. Den ene för att göra en rutinundersökning och den andre på jakt efter en story. Den tredje söker en plats att sova undan regnet. De ska alla upptäcka var och en på sitt sätt att sanningen om mannen från Albanien är mer komplicerad än den först verkar. Bakom ligger en historia om en sammansvetsad grupp människor som begravde sitt förflutna men behöll sina lojaliteter. Ett förräderi som en av dem lyckas dölja, men som långsamt och obevekligt avtäcks när mannen från Albanien dyker upp i Stockholm.”En strålande spionroman. Detta är en femma.” “Under årets sista dagar dyker det upp en debutant som skriver som ett fullblodsproffs. [..] en oavbrutet spännande berättelse om människor högt uppe i hierarkin, som gör allt för att deras förflutna inte ska avslöjas.” “Det var länge sedan jag var så uppslukad av en deckare som av Mannen från Albanien och så imponerad av en debutants stil, språk och förmåga att berätta en både angelägen och fascinerande historia.”Gunilla Wedding, Skånska DagbladetIngalill Mosander, AftonbladetYukiko Duke, SVTMannen från Albanien är en roman om händelser under det kalla kriget och om politiska strömningar i Sverige under 60- och 70-talen. Om de som trodde på en ny världsordning och om männen som övervakade dem. Och om de som bytte sida allteftersom vindarna vände.

Utgivande förlag: Månpocket