Manipulatören

Manipulatören – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anders Gustafson, Johan Kant, Gustafson & Kant

Jämför och hitta det billigaste priset på Manipulatören innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Manipulatören är skriven av Anders Gustafson, Johan Kant, Gustafson & Kant och gavs ut .

Manipulatören som bok, ljudbok eller e-bok.
Manipulatören

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 240

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Manipulatören

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Manipulatören. Boken är skriven av författaren Anders Gustafson, Johan Kant, Gustafson & Kant. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Manipulatören var .

Originalspråket som Anders Gustafson, Johan Kant, Gustafson & Kant skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Manipulatören är det: 9789180186414.


Läs Manipulatören som bok

För dig som vill köpa och läsa Manipulatören som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 240 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Manipulatören som ljudbok

Vill du lyssna på Manipulatören som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Manipulatören som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Manipulatören som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Manipulatören som pocket

Manipulatören finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Manipulatören med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Manipulatören med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Manipulatören
  • Författare: Anders Gustafson, Johan Kant, Gustafson & Kant
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 240
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186414

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Manipulatören?

Manipulatören är skriven av författaren Anders Gustafson, Johan Kant, Gustafson & Kant

När gavs Manipulatören ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Manipulatören?

Vi rekommenderar att du köper Manipulatören hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

"Varför Gustafson&Kant lyckas så bra med sina Singö-deckare kan bero på att romanerna handlar om en verklighet de flesta på något sätt är bekant med och från författarnas sida, en aldrig sinande nyfikenhet på mänskligt beteende och hur det påverkar politikernas beslut. Författarna hyser en varm kärlek till skärgården och landskapets människor, vilket säkert bidragit till att Singö fått bli utgångspunkten för Solbritt Anderssons polisiära arbete. Fortsättning följer lovar författarna. Det tackar vi för." Ragnhild Oxhagen, Ölandsbladet En kall vintermorgon upptäcks en medtagen man som driver i en båt. Ett par som rastar hunden lyckas få honom iland. Mannen talar inte svenska och är knappt vid medvetande, men vill omgående prata med polisen. Samtidigt drabbar en stöldvåg med fräcka kupper Norrtälje med omnejd. Kriminalinspektör Solbritt Andersson känner sig pressad och polisstyrkan försvagas när flera kollegor begär ledigt. På det personliga planet är det inte lättare. En morgon säckar hennes bil ihop på en kritisk sträcka av landsvägen. Maken Rune har fått elbilar och solceller på hjärnan och dotterdottern Isabelle genomgår en dramatisk förlossning. Dessutom är Solbritts son på besök, men drabbas av en hemsk olycka. Solbritt inser att hon måste ta det lugnare. Hon hittar en populär kurs i stresshantering hos organisationen New Light, som just etablerat sig på Singö. Många attraheras av deras budskap om personlig utveckling och harmoni. Men inget är som det verkar. Och vem är egentligen mannen i båten? Var kommer han ifrån? <i>Manipulatören</i> är den sjunde fristående delen i den populära Singöserien, som hittills sålt i över 450 000 exemplar. Böckerna finns även tillgängliga på norska, danska och finska. ANDERS GUSTAFSON OCH JOHAN KANT jobbar till vardags som förläggare respektive grundskolechef.

Utgivande förlag: Lind & Co