Manhattan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Zara Kjellner

Jämför och hitta det billigaste priset på Manhattan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Manhattan är skriven av Zara Kjellner och gavs ut 2019-08-05.

Manhattan som bok, ljudbok eller e-bok.
Manhattan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 189

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Manhattan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Manhattan. Boken är skriven av författaren Zara Kjellner. 10TAL Bok är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Manhattan var 2019-08-05.

Originalspråket som Zara Kjellner skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Manhattan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 155 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 125 x 10 mm och den väger så mycket som 245 g. Manhattan ISBN är 9789187838170. Manhattan är en del av serien: 10tal (del 27).


Läs Manhattan som bok

För dig som vill köpa och läsa Manhattan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 189 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Manhattan som ljudbok

Vill du lyssna på Manhattan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Manhattan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Manhattan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Manhattan som pocket

Manhattan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Manhattan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Manhattan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Manhattan
 • Författare: Zara Kjellner
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: 10TAL Bok
 • Utgivningsdatum: 2019-08-05
 • Pris: 189
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 155
 • Fysiska dimensioner: 210 x 125 x 10 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789187838170

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Manhattan?

Manhattan är skriven av författaren Zara Kjellner

När gavs Manhattan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-08-05.

Var kan jag köpa Manhattan?

Vi rekommenderar att du köper Manhattan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En kall vår, en het sommar. En höst med stora färger över himlen och en vinter med istappar vassa som knivar. Sonia rör sig mellan den dominante pojkvännen Diego och sin sjuka mamma Olga, mellan Humlegården och Karolinska. Mellan läsesalen på Kungliga biblioteket och jobbet på Lindex. Ibland river hon kunder när hon drar upp dragkedjor för snabbt.Sonia har aldrig varit i New York men Victoria”s Secret-modellen bor på Manhattan. Sonia scrollar igenom hennes Instagram och drömmer om att slå henne i magen eller smeka hennes hår. På Kungsholmen finns ett annat Manhattan, där män med knutna nävar försvinner in bakom en svart dörr. Olga ligger på Karolinska och ser djupblå drakar framträda på väggarna. Du har ärvt mina stora händer Sonia, säger hon. Lär dig att använda dem.Manhattan är berättelsen om en dotter och en mamma som faller sönder, om kroppens alla ingångar och jakten efter en lysande exit. På skimrande prosa skriver Zara Kjellner om ett år i en ung kvinnas liv i samtidens Stockholm.

Utgivande förlag: 10TAL Bok