Mamma, jag är viktig! : om Frida 4 år och resan mot en autismdiagnos – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Annika Gelin

Jämför och hitta det billigaste priset på Mamma, jag är viktig! : om Frida 4 år och resan mot en autismdiagnos innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mamma, jag är viktig! : om Frida 4 år och resan mot en autismdiagnos är skriven av Annika Gelin och gavs ut 2014-03-24.

Mamma, jag är viktig! : om Frida 4 år och resan mot en autismdiagnos som bok, ljudbok eller e-bok.
Mamma, jag är viktig! : om Frida 4 år och resan mot en autismdiagnos

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mamma, jag är viktig! : om Frida 4 år och resan mot en autismdiagnos

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mamma, jag är viktig! : om Frida 4 år och resan mot en autismdiagnos. Boken är skriven av författaren Annika Gelin. Vulkan är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mamma, jag är viktig! : om Frida 4 år och resan mot en autismdiagnos var 2014-03-24.

Originalspråket som Annika Gelin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Lz,Vef som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Mamma, jag är viktig! : om Frida 4 år och resan mot en autismdiagnos i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 122 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 147 x 6 mm och den väger så mycket som 172 g. Mamma, jag är viktig! : om Frida 4 år och resan mot en autismdiagnos ISBN är 9789163752865. Mamma, jag är viktig! : om Frida 4 år och resan mot en autismdiagnos är en fristående bok .


Läs Mamma, jag är viktig! : om Frida 4 år och resan mot en autismdiagnos som bok

För dig som vill köpa och läsa Mamma, jag är viktig! : om Frida 4 år och resan mot en autismdiagnos som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mamma, jag är viktig! : om Frida 4 år och resan mot en autismdiagnos som ljudbok

Vill du lyssna på Mamma, jag är viktig! : om Frida 4 år och resan mot en autismdiagnos som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mamma, jag är viktig! : om Frida 4 år och resan mot en autismdiagnos som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mamma, jag är viktig! : om Frida 4 år och resan mot en autismdiagnos som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mamma, jag är viktig! : om Frida 4 år och resan mot en autismdiagnos som pocket

Mamma, jag är viktig! : om Frida 4 år och resan mot en autismdiagnos finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mamma, jag är viktig! : om Frida 4 år och resan mot en autismdiagnos med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mamma, jag är viktig! : om Frida 4 år och resan mot en autismdiagnos med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mamma, jag är viktig! : om Frida 4 år och resan mot en autismdiagnos
 • Författare: Annika Gelin
 • Genre:
 • Förlag: Vulkan
 • Utgivningsdatum: 2014-03-24
 • Pris: 219
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 122
 • Fysiska dimensioner: 210 x 147 x 6 mm
 • SAB: Lz,Vef
 • ISBN: 9789163752865

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mamma, jag är viktig! : om Frida 4 år och resan mot en autismdiagnos?

Mamma, jag är viktig! : om Frida 4 år och resan mot en autismdiagnos är skriven av författaren Annika Gelin

När gavs Mamma, jag är viktig! : om Frida 4 år och resan mot en autismdiagnos ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-03-24.

Var kan jag köpa Mamma, jag är viktig! : om Frida 4 år och resan mot en autismdiagnos?

Vi rekommenderar att du köper Mamma, jag är viktig! : om Frida 4 år och resan mot en autismdiagnos hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

  -Varför rymde du till parken Frida? – För att jag ville ha en grönare framtid. Hon är alldeles underbart autistisk och min bästa coach. Som kommunikatör har jag aldrig mött en större kreativ utmaning. Men heller aldrig fått så mycket i retur. Kärlek, sorg, frustration och glädje. Det här är historien om familjens omtumlande resa.

Utgivande förlag: Vulkan