Malla handlar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Eva Eriksson

Jämför och hitta det billigaste priset på Malla handlar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Malla handlar är skriven av Eva Eriksson och gavs ut 2020-09-30.

Malla handlar som bok, ljudbok eller e-bok.
Malla handlar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 69

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Malla handlar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Malla handlar. Boken är skriven av författaren Eva Eriksson. En bok för alla är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Malla handlar var 2020-09-30.

Originalspråket som Eva Eriksson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Berättelser vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Malla handlar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 32 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 218 x 176 x 8 mm och den väger så mycket som 205 g. Malla handlar ISBN är 9789172218277. Malla handlar är en fristående bok .


Läs Malla handlar som bok

För dig som vill köpa och läsa Malla handlar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 69 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Malla handlar som ljudbok

Vill du lyssna på Malla handlar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Malla handlar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Malla handlar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Malla handlar som pocket

Malla handlar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Malla handlar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Malla handlar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Malla handlar
 • Författare: Eva Eriksson
 • Genre: Berättelser
 • Förlag: En bok för alla
 • Utgivningsdatum: 2020-09-30
 • Pris: 69
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 32
 • Fysiska dimensioner: 218 x 176 x 8 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789172218277

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Malla handlar?

Malla handlar är skriven av författaren Eva Eriksson

När gavs Malla handlar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-09-30.

Var kan jag köpa Malla handlar?

Vi rekommenderar att du köper Malla handlar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Malla får gå alldeles själv och handla. Hon håller portmonnän i handen och väntar på sin tur. När hon har handlat ska hon gå samma väg tillbaka. Påsen är lite stor bara. Och den är tung! Varför måste hon handla något så tungt? Dumma mormor, tänker Malla. En klurig utvecklingssaga för de yngsta. Nominerad till Augustpriset!

Utgivande förlag: En bok för alla