Mahler : en musikalisk fysionomi – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Theodor W Adorno

Jämför och hitta det billigaste priset på Mahler : en musikalisk fysionomi innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mahler : en musikalisk fysionomi är skriven av Theodor W Adorno och gavs ut 2020-01-03.

Mahler : en musikalisk fysionomi som bok, ljudbok eller e-bok.
Mahler : en musikalisk fysionomi

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 212

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mahler : en musikalisk fysionomi

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mahler : en musikalisk fysionomi. Boken är skriven av författaren Theodor W Adorno. Bokförlaget Faethon är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mahler : en musikalisk fysionomi var 2020-01-03.

Originalspråket som Theodor W Adorno skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Icke västerländsk musik: traditionell &klassisk vilket ger den Ijz Mahler, Gustav som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Mahler : en musikalisk fysionomi i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 201 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 140 x 17 mm och den väger så mycket som 288 g. Mahler : en musikalisk fysionomi ISBN är 9789198410822. Mahler : en musikalisk fysionomi är en del av serien: Adorno.


Läs Mahler : en musikalisk fysionomi som bok

För dig som vill köpa och läsa Mahler : en musikalisk fysionomi som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 212 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mahler : en musikalisk fysionomi som ljudbok

Vill du lyssna på Mahler : en musikalisk fysionomi som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mahler : en musikalisk fysionomi som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mahler : en musikalisk fysionomi som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mahler : en musikalisk fysionomi som pocket

Mahler : en musikalisk fysionomi finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mahler : en musikalisk fysionomi med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mahler : en musikalisk fysionomi med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mahler : en musikalisk fysionomi
 • Författare: Theodor W Adorno
 • Genre: Icke västerländsk musik: traditionell &klassisk
 • Förlag: Bokförlaget Faethon
 • Utgivningsdatum: 2020-01-03
 • Pris: 212
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 201
 • Fysiska dimensioner: 190 x 140 x 17 mm
 • SAB: Ijz Mahler, Gustav
 • ISBN: 9789198410822

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mahler : en musikalisk fysionomi?

Mahler : en musikalisk fysionomi är skriven av författaren Theodor W Adorno

När gavs Mahler : en musikalisk fysionomi ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-01-03.

Var kan jag köpa Mahler : en musikalisk fysionomi?

Vi rekommenderar att du köper Mahler : en musikalisk fysionomi hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Med denna bok inleds en ännu pågående omvärdering av Gustav Mahlers musik. Mahlers enastående förmåga att använda de traditionella formerna på ett sätt som tvingar dem bortom sig själva gör honom, slår Adorno fast, till en centralgestalt i den tidiga modernismen. Detta är också en bok som intar en särställning i författarens eget verk. Mer än någon annanstans sätter Adorno här sin filosofi på spel i mötet med musiken. Den »långa blick« han finner hos Mahler är också hans egen, vänd bakåt i ett försök att frilägga en annan relation mellan det förflutna och nuet. Theodor W. Adorno (1903-1969) var en ledande företrädare för den så kallade kritiska teorin, inte minst genom sina studier av musik, litteratur och filosofisk estetik. Mahler: en musikalisk fysionomi, ursprungligen utkommen 1960, är första titeln i bokförlaget Faethons serie med ett översatt urval av Adornos texter om musik.

Utgivande förlag: Bokförlaget Faethon