Magic! 4 Support Workbook – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Eva Hedencrona

Jämför och hitta det billigaste priset på Magic! 4 Support Workbook innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Magic! 4 Support Workbook är skriven av Eva Hedencrona och gavs ut 2017-03-30.

Magic! 4 Support Workbook som bok, ljudbok eller e-bok.
Magic! 4 Support Workbook

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 105

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Magic! 4 Support Workbook

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Magic! 4 Support Workbook. Boken är skriven av författaren Eva Hedencrona. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Magic! 4 Support Workbook var 2017-03-30.

Originalspråket som Eva Hedencrona skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den Fe som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Magic! 4 Support Workbook i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 96 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 300 x 210 x 10 mm och den väger så mycket som 281 g. Magic! 4 Support Workbook ISBN är 9789144118000. Magic! 4 Support Workbook är en fristående bok .


Läs Magic! 4 Support Workbook som bok

För dig som vill köpa och läsa Magic! 4 Support Workbook som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 105 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Magic! 4 Support Workbook som ljudbok

Vill du lyssna på Magic! 4 Support Workbook som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Magic! 4 Support Workbook som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Magic! 4 Support Workbook som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Magic! 4 Support Workbook som pocket

Magic! 4 Support Workbook finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Magic! 4 Support Workbook med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Magic! 4 Support Workbook med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Magic! 4 Support Workbook
 • Författare: Eva Hedencrona
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2017-03-30
 • Pris: 105
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 96
 • Fysiska dimensioner: 300 x 210 x 10 mm
 • SAB: Fe
 • ISBN: 9789144118000

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Magic! 4 Support Workbook?

Magic! 4 Support Workbook är skriven av författaren Eva Hedencrona

När gavs Magic! 4 Support Workbook ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-03-30.

Var kan jag köpa Magic! 4 Support Workbook?

Vi rekommenderar att du köper Magic! 4 Support Workbook hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

För de elever som behöver finns Magic! 4 Support Workbook – en anpassad Workbook i större format och i färg.Anpassad workbook Magic! 4 Support Workbook är en arbetsbok för de elever som använder Magic! 4 elevpaket, men behöver mycket stöd och ett mindre omfattande material för att lyckas. I Magic! 4 Support Workbook finns ett urval av de övningar som finns i Magic! 4 Workbook men de är anpassade och förenklade. Eleven kan arbeta med samma innehåll som övriga gruppen, men med större möjlighet att lyckas. Support Workbook innehåller inga onödiga bildelement utan låter elever med olika inlärningsproblem fokusera på övningen.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB