Magellan : mannen och hans bragd – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Stefan Zweig

Jämför och hitta det billigaste priset på Magellan : mannen och hans bragd innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Magellan : mannen och hans bragd är skriven av Stefan Zweig och gavs ut 2019-04-08.

Magellan : mannen och hans bragd som bok, ljudbok eller e-bok.
Magellan : mannen och hans bragd

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 240

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Magellan : mannen och hans bragd

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Magellan : mannen och hans bragd. Boken är skriven av författaren Stefan Zweig. Saga Egmont är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Magellan : mannen och hans bragd var 2019-04-08.

Originalspråket som Stefan Zweig skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Magellan : mannen och hans bragd i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 284 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 145 x 19 mm och den väger så mycket som 420 g. Magellan : mannen och hans bragd ISBN är . Magellan : mannen och hans bragd är en fristående bok .


Läs Magellan : mannen och hans bragd som bok

För dig som vill köpa och läsa Magellan : mannen och hans bragd som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 240 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Magellan : mannen och hans bragd som ljudbok

Vill du lyssna på Magellan : mannen och hans bragd som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Magellan : mannen och hans bragd som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Magellan : mannen och hans bragd som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Magellan : mannen och hans bragd som pocket

Magellan : mannen och hans bragd finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Magellan : mannen och hans bragd med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Magellan : mannen och hans bragd med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Magellan : mannen och hans bragd
 • Författare: Stefan Zweig
 • Genre:
 • Förlag: Saga Egmont
 • Utgivningsdatum: 2019-04-08
 • Pris: 240
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 284
 • Fysiska dimensioner: 220 x 145 x 19 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Magellan : mannen och hans bragd?

Magellan : mannen och hans bragd är skriven av författaren Stefan Zweig

När gavs Magellan : mannen och hans bragd ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-04-08.

Var kan jag köpa Magellan : mannen och hans bragd?

Vi rekommenderar att du köper Magellan : mannen och hans bragd hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En av vår tids mest mytomspunna gestalter är Ferdinand Magellan. 1519 gav han sig ut med ett par skrangliga fiskebåtar för att kartlägga jordens hav. Händelsen har kommit att bli berömd som den första världsomseglingen. Zweigs bok är en spännande berättelse om hjältemod, nyfikenhet och om hur ett geni kan balansera på vansinnets rand.

Utgivande förlag: Saga Egmont